Projectcontroller

Projectcontroller

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 8 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Finance & Control van Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG) zoeken wij een enthousiaste, accurate en resultaatgerichte projectcontroller. AFSG werkt in een unieke combinatie van universiteit en zakelijk contractresearch op internationaal topniveau aan onderzoek en onderwijs. Ook van Finance & Control wordt topkwaliteit verwacht. De afdeling Finance & Control is georganiseerd in drie teams Financiële Administratie, Projectcontrol en Businesscontrol.

Als projectcontroller maak je deel uit van het team Projectcontrol en ben je verantwoordelijk voor een goed financieel beheer en een kwalitatief hoogwaardige projectadministratie van o.a. complexe subsidieprojecten, van begroting tot en met eindafrekening.
Het zelfstandig beheren, uitvoeren en afhandelen van de diverse (financiële) projectaangelegenheden is voor jou de uitdaging. In de uitvoering hiervan ben je proactief, accuraat en is tijdigheid en volledigheid voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je communicatief sterk, beschik je over analytisch vermogen, ben je flexibel en benader je actief de projectleiders uit het primaire proces om de vertaalslag te maken tussen financiën en onderzoek. Door jouw financiële achtergrond ben je in staat zelfstandig financiële (accountants) rapportages op te stellen en te analyseren.

In samenwerking met de businesscontroller en projectleider zorg je voor een goede controle en risicobeheersing van deze projecten. Je hebt een totaaloverzicht van de financiële kant van deze projecten en bent in staat om vroegtijdig risico's te signaleren en indien nodig proactief actie te ondernemen.
De eisen van financiers en subsidieverstrekkers worden steeds aangescherpt en veranderd. Je houdt je kennis hierover op peil en toetst je projectportefeuille hierop. Tevens draag je bij aan het uitvoeren van interne controlemaatregelen en je bent in staat tot een kritische inbreng bij de beoordeling van procedures.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Als projectcontroller
  • Heb je een afgeronde HBO opleiding; HEAO bedrijfseconomie, accountancy of vergelijkbare financiële opleiding;
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een financiële omgeving/projectadministratie, ervaring met subsidie- projecten is een pré;
  • Beschik je over goede communicatieve, sociale vaardigheden en overtuigingskracht. Je bent in staat een brug te slaan tussen projectleider en finance;
  • Ben je pro-actief, flexibel en nauwkeurig en heb je een klant- en service gerichte instelling;
  • Ben je een teamplayer, gericht op goede samenwerking met je finance collega's en met name de afdelingscontroller;
  • Ben je analytisch sterk en in staat tot onafhankelijke oordeelsvorming;
  • Beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het communiceren in het Nederlands en Engels (o.a. richting projectleiders en accountant);
  • Heb je goede kennis van geautomatiseerde systemen (o.a. Unit-4/Business World en MS-Office).

Arbeidsvoorwaarden

Een baan bij een organisatie, die je dagelijks uitdaagt om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Als Projectcontroller ben je onderdeel van een ambitieus team en werk je gezamenlijk aan diverse vraagstukken. Binnen het team is er volop ruimte voor eigen initiatief. Eigen inbreng en verantwoordelijkheid kenmerken onze organisatiecultuur.
Wij bieden vast dienstverband met een gemiddelde werkweek van 32 uur, salaris tot maximaal € 3.887,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9). De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast contract.
Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds.

Werkgever

Wageningen University & Research

Agrotechnology & Food Sciences Group is onderdeel van Wageningen University & Research waar fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek elkaar aanvullen. We werken samen met nationale en internationale bedrijven, onderzoeksorganisaties en overheden aan "Healthy food in a biobased society". Onze innovaties vervullen een cruciale rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ondernemerschap en professionaliteit kenmerken ons. Kortom: een interessante, internationale werkgever van formaat!

Wageningen University & Research
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein van gezonde en veilige voeding en voedselproductie, voedselzekerheid en gezonde leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 5000 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • HBO
  • 454952

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you