Studieadviseur Universitair Onderwijs

Studieadviseur Universitair Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 24 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je affiniteit met het onderwijs in een universitaire setting? Wij zoeken een studieadviseur universitair onderwijs waarbij jij hét aanspreekpunt bent voor (potentiële) studenten van de bachelor Biomedische Wetenschappen en/of de master Biomedical Sciences.

Functieomschrijving

Je adviseert en begeleidt individuele studenten en je geeft aan hen voorlichting. De focus ligt op bestaande studenten, maar je wordt ook ingezet bij verschillende wervingsactiviteiten voor aankomende studenten. Samen met collega-studieadviseurs speel je een actieve rol in het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van methoden voor de longitudinale begeleiding van studenten. Daarbij adviseer je over opleidingsspecifiek, en indien gewenst opleidingsoverstijgend, beleid op het gebied van onderwijskwaliteit en studieadvies. Ook voer je hieraan gerelateerde projecten uit. Je werkt samen binnen een team van studieadviseurs. Waar nodig bied je ondersteuning aan de studieadviseur Vitality & Ageing en Farmacie. Je wordt aangestuurd door een opleidingscoördinator en je werkt als duo nauw samen met de collega studieadviseur van de bachelor en master Biomedische Wetenschappen. 

In het kort:

  • Je hebt een adviserende en coachende rol richting (potentiele) studenten

  • Je hebt inzicht in het (bio)medische speelveld

  • En je hebt ervaring als studieadviseur binnen het hoger onderwijs

  • Jouw kennis en ervaring zet je in bij het ontwikkelen en innoveren van onderwijs(kwaliteit)

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

De studieadviseur die wij zoeken heeft een master afgerond binnen de biomedische wetenschappen of een gerelateerde opleiding binnen het hoger onderwijs. Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving omtrent het hoger onderwijs en je hebt inzicht in het (bio)medische speelveld. Ook overzie je de mogelijkheden in het toekomstige beroep van de student. Je vindt het leuk om studenten te begeleiden én processen omtrent de studiebegeleiding kritisch te volgen en bij te sturen waar nodig. Helder kunnen communiceren en presenteren in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk, is een vereiste. Je bent servicegericht en je hebt sterke advies- en coachvaardigheden, face to face én op afstand. Tot slot ben je adequaat, proactief en ga je projectmatig te werk.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor één jaar. In 2020 is het mogelijk dat wij (bij uitbreiding van ons opleidingsaanbod en bij goed functioneren) jou een nieuw contract aanbieden met oog op een vast dienstverband.

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO)

De afdeling Universitaire Opleidingen (UO) is onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO). Dit directoraat heeft als taak het onderwijs te ontwikkelen en innoveren. De afdeling UO coördineert en ondersteunt de bachelor- en masteropleidingen Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Biomedical Sciences, Vitality & Ageing, Farmacie, Klinische Technologie en Technical Medicine. Binnen de afdeling werken opleidingscoördinatoren, stafmedewerkers, studieadviseurs, international- en career officer en ambtelijk secretarissen samen aan de ambities van onze opleidingen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 8—12 uur per week
  • max. €4361 per maand
  • Universitair
  • G.19.YP.12

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you