Projectleider Career Orientation and Preparation (1,0 fte)

Projectleider Career Orientation and Preparation (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mrt 12 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je krijgt de mogelijkheid om het nieuw op te zetten carrière portfolio vorm te geven. We bieden je de kans om jouw ervaring in projectmanagement in te zetten binnen onze School en verder uit te bouwen, waarbij je verschillende stakeholders binnen de organisatie bij elkaar brengt.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Erasmus School of Economics is dé plek voor ambitieuze studenten economie en econometrie. We bereiden onze studenten voor op een carrière in het bedrijfsleven of in de academische wereld. Hierbij vinden we het belangrijk dat studenten naast onze studieprogramma’s vaardigheden opdoen die ze verder helpen in hun loopbaan. Denk hierbij aan sollicitatie- en presentatievaardigheden maar ook aan het krijgen van een goed beeld van de loopbaanmogelijkheden na de studie.

In samenwerking met de studieverenigingen wil Erasmus School of Economics een portfolio aan activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatie en loopbaanvoorbereiding ontwikkelen. Als Projectleider Career Orientation and Preparation ga jij dit project vormgeven en coördineren. Hiertoe inventariseer je alle activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatie en loopbaanvoorbereiding, die momenteel al door onze studieverenigingen worden aangeboden. Je identificeert mogelijke gaten in het aanbod, komt met voorstellen en je werkt samen met onder andere de studieverenigingen aan een kwalitatief hoogstaand portfolio binnen onze opleidingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de communicatie en kwaliteitsborging van het project.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken binnen de opleidingsdirectie. Deze afdeling is het centrale punt binnen de faculteit voor alles wat met kwaliteitsborging en ontwikkeling van onderwijs te maken heeft. Je werkt hier samen met onder andere beleidsmedewerkers.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat we van je vragen

Je bent organisatorisch sterk, resultaatgericht en communicatief zeer vaardig: het onderhouden van contacten met verschillende partijen en het creëren van draagvlak voor nieuwe ideeën is bij jou in goede handen. Je kunt je inleven in de behoeften van studenten en hebt ervaring met het begeleiden van projecten binnen het hoger onderwijs.

Het coördineren, afstemmen en vormgeven van een portfolio aan activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatie en loopbaanvoorbereiding is geen probleem voor je. Je bent in staat zelfstandig te werken en goede relaties op te bouwen met verschillende stakeholders binnen een universiteit, zoals studieverenigingen en onderwijsdirectie. Je hebt een academische opleiding afgerond en hebt aantoonbare affiniteit met de huidige generatie studenten en het hoger onderwijs. De Nederlandse en Engelse taal beheers je vlekkeloos. Jouw beheersing van het Engels is minimaal op C1-niveau.


Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met optie tot verlenging.

Wat we je te bieden hebben:

  • Een uitdagende baan met leuke collega’s

  • Een marktconform salaris, schaal 10 (max. 4.274)

  • De mogelijkheid om jouw rol verder te ontwikkelen

  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering

  • Tijdelijk contract met optie tot verlenging

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you