Docent Internationaal en Europees Recht - Faculteit der Rechtsgeleerdheid (2 fte)

Docent Internationaal en Europees Recht - Faculteit der Rechtsgeleerdheid (2 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 apr 28 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Internationaal en Europees Recht zijn per 15 augustus 2019 twee functies vacant van een Docent Internationaal en Europees recht (1,0 fte)

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het verzorgen van onderwijs, voornamelijk op Bachelor niveau, en het begeleiden van scripties. Het onderwijs wordt verzorgd zowel in het Nederlands als het Engels. Je krijgt daarbij direct eigen verantwoordelijkheden. Je bent breed inzetbaar in alle vakken die door de capaciteitsgroep worden verzorgd. Dit geeft je een brede basis in het internationale en Europees recht en stelt je in staat om samen te werken met een groep collega’s van diverse achtergronden.

Als docent in Maastricht heb je een leuke en afwisselende baan. Naast het doceren kun je, onder andere, deelnemers aan Moot Courts begeleiden, seminars bijwonen of organiseren of meedoen aan lopende en op te starten onderzoeksprojecten. Je hebt daarbij een grote mate van autonomie, want je bepaalt in belangrijke mate zelf bij welke activiteiten je betrokken wenst te zijn alsook de manier waarop. Het palet aan mogelijkheden biedt je de kans betekenisvol te zijn voor het opleiden van studenten en voor juridisch onderzoek.

De capaciteitsgroep Internationaal en Europees recht bestaat uit een grote groep enthousiaste en deskundige medewerkers van verschillende achtergronden en rechtssystemen. De medewerkers ontmoeten elkaar maandelijks in verschillende gremia, waar zaken van praktische aard alsook onderwijs en academisch onderzoek worden besproken. Een baan als docent aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Maastricht geeft je een unieke grensoverschrijdende ervaring in een Nederlandse stad.     

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Master Rechtsgeleerdheid (of vergelijkbare master);
  • Aantoonbare expertise op het gebied van en/of affiniteit met internationaal en/of Europees recht;
  • In staat om in het Nederlands en Engels te doceren;
  • In staat zelfstandig en in teamverband werkzaamheden te verrichten;
  • Een flexibele, volhardende en oplossingsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Aanstelling zal plaatsvinden voor een periode van maximaal 4 jaar. De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in het profiel docent niveau 4. De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 (minimaal € 2.709,00 en maximaal € 4.274,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn opgenomen in de Collectieve Arbeids Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Ook zijn de lokale UM bepalingen van toepassing. Voor meer informatie zie de website: http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid - Internationaal en Europees Recht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurd onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. De UM heeft op dit moment zo'n 16300 studenten en 4300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard.Onderzoek aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid vindt plaats binnen het facultaire onderzoeksprogramma Integration of and Interaction Between Legal Orders  (https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/faculties/law/research/research-programme).

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT2019.122

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you