Onbezoldigd bijzonder hoogleraar (transculturele) Forensische psychiatrie (0,2 fte)

Onbezoldigd bijzonder hoogleraar (transculturele) Forensische psychiatrie (0,2 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 apr 1 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg Law School gaat over tot de werving van een hoogleraar Forensische psychiatrie, in het bijzonder transculturele forensische psychiatrie (0,2 fte). Het betreft een door de Stichting Koningsheide gefinancierde bijzondere leerstoel.

Functieomschrijving

De nieuwe hoogleraar verzorgt en is verantwoordelijk voor het forensisch psychiatrisch onderwijs in de Masterfase, in het bijzonder binnen het vak Psychiatry for Lawyers. Van de hoogleraar wordt vooral een initiërende en inspirerende rol verwacht, onder meer tot uitdrukking komend in het begeleiden van promotieonderzoek. De hoogleraar participeert in de facultaire, universitaire en buitenuniversitaire werkverbanden die voor een goede functievervulling noodzakelijk zijn.

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Uit het takenpakket blijkt de noodzaak voor een gepromoveerd psychiater met een brede kijk op de forensische psychiatrie. Als kandidaat heeft u:

  • uitstekende kwalificaties op het gevraagde gebied, blijkend uit een proefschrift en andere (internationale) publicaties die een breed spectrum van forensisch psychiatrische vraagstukken – en bij voorkeur ook de transculturele forensische psychiatrie – bestrijken;
  • didactische bekwaamheid en een constructieve instelling op het gebied van de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs;
  • het vermogen om onderwijs te geven en te publiceren in (ten minste) de Engelse taal;
  • het vermogen om in teamverband te werken en bestuurlijke, leidinggevende en organisatorische taken goed te vervullen;
  • het vermogen om (buiten)promovendi aan te trekken en te begeleiden;
  • (ruime) praktijkervaring in de forensisch geestelijke gezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden

De bijzonder hoogleraar Forensische psychiatrie zal worden benoemd overeenkomstig de daartoe door Tilburg University geformuleerde voorwaarden.

Afdeling

Tilburg Law School (TLS) staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Het onderzoek van Tilburg Law School vindt plaats in een organisatie waar ruimte is voor diversiteit. De Tilburg Graduate Law School is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi en onderzoeksmasterstudenten. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

 

Tilburg Law School

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 8 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 16264

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you