Docent / Promovendus Vermogensrecht (1,0 fte - 6 jaar)

Docent / Promovendus Vermogensrecht (1,0 fte - 6 jaar)

Geplaatst Deadline Locatie
12 jun 30 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Departement Privaatrecht van de Tilburg Law School heeft per 15 augustus 2019 ruimte voor een fulltime Docent-Promovendus die onderwijs en onderzoek verricht in de bachelorfase op het gebied van het algemeen vermogensrecht.

Functieomschrijving

De functie van Docent-Promovendus bestaat uit een onderwijscomponent (40%) en een onderzoekscomponent (60%). U verzorgt in teamverband en onder begeleiding van een senior docent onderwijs op het gebied van het vermogensrecht in de bachelorfase van de opleiding. U draagt o.a. zorg voor de organisatie van onderwijs en het ontwikkelen en onderhouden van onderwijsmateriaal, en thesisbegeleiding. Daarnaast wordt van u verwacht dat u een proefschriftonderzoek verricht, onder supervisie van twee promotores, dat is ingebed in het onderzoeksprogramma van het Tilburg Institute for Private Law (TIP). Verder wordt er van u verwacht dat u gedurende de aanstelling de BKO behaald en dat u het genoemde PhD traject met succes afrondt.

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie beschikt u over de volgende kwaliteiten. U heeft een WO-opleiding op het gebied van recht met specialisatie in het privaatrecht. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bij voorkeur ook over aantoonbare onderwijservaring. U heeft aantoonbare affiniteit met onderzoek, wat onder meer blijkt uit een of meerdere publicaties. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beheerst u het Engels in woord en geschrift. Verder bent u goed in staat om in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 jaar.

Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een buitengewoon goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een dienstverband voor de duur van 6 jaar. Voor de functie van Docent / Promovendus geldt een minimumsalaris van € 2709,- en een maximaal salaris van € 4274,- (schaal 10 uit cao nu) afhankelijk van ervaring.

 

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University is een moderne en gespecialiseerde universiteit. Tilburg Law School staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Binnen de facultaire, KNAW-erkende onderzoeksschool staan fundamentele vraagstukken, rechtsvergelijking en multi- en interdisciplinariteit centraal. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig. Het departement privaatrecht bestaat uit ongeveer dertig onderzoekers, docenten en medewerkers die zich met het privaatrecht in de breedste zin van het woord bezighouden. Meer informatie over Tilburg University, Tilburg Law School en het Departement Privaatrecht is te vinden op het web.

Afdeling

 

Tilburg Law School

 

Tilburg Law School (TLS) staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Het onderzoek van Tilburg Law School vindt plaats in een organisatie waar ruimte is voor diversiteit. De Tilburg Graduate Law School is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi en onderzoeksmasterstudenten. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

 

Tilburg Law School

 

 

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 16355

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you