Funding Officer (0,8 – 1 fte)

Funding Officer (0,8 – 1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 30 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je gaat je binnen ESE bezig houden met het ondersteunen van onderzoekers bij het verkrijgen van externe onderzoeksfinanciering. Je wordt medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, ondersteuning en afwikkeling van onderzoeksaanvragen bij diverse financieringsinstanties (onder andere NWO, EU en collaborative grants). Je begeleidt onderzoekers in het aanvraagproces voor onderzoeksfinanciering van begin tot einde. Je bent in staat om een nauwe relatie op te bouwen en te onderhouden met de onderzoeker. Je draagt zorg voor de afhandeling van alle administratieve details, onderhoudt contacten met relevante instanties. Wij ontzorgen de onderzoeker zodat hij of zij zich kan richten op schrijven van het onderzoeksvoorstel. Je ontwikkelt en geeft relevante trainingen en informatiesessies voor onderzoekers. Je behandelt vraagstukken binnen een afgebakend gebied, je stemt frequent af met directe collega’s en je werkt samen met collega’s van (project)control, legal, HR, privacy, de operations managers en de capaciteitsgroep directeuren van onze onderzoeksafdelingen voor een vlekkeloos aanvraagproces. Je rapporteert aan de dean of research. Daarnaast neem je deel aan verschillende overleggen die relevant zijn voor deze tak van wetenschappelijk onderzoek. Je initieert processen en verbeteringen en je bent verantwoordelijk voor het opzetten en monitoren daarvan.

 

Met wie ga je werken?

 

Als funding-officer maak je deel uit van het Research Office van ESE en werk je nauw samen met directe collega’s. De Research Office wordt aangestuurd door de Dean of Research. De Research Office ondersteunt onze wetenschappers, begeleidt de aanvraag van funding, voordrachten voor prijzen, organiseert een jaarlijks onderzoek evenement voor de school, levert onderzoeksdata, is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van onderzoek en de organisatie van het PhD-proces.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent klantgericht, integer en organisatorisch sterk: naast de verantwoordelijkheden voor het huidige fundingproces is het verder verbeteren van dit proces bij jou in goede handen. Je hebt grondige kennis van de universitaire omgeving en bent bekent met de universitaire geldstromen. Financieringsprogramma’s zoals de Vernieuwingsimpuls en Horizon 2020 hebben geen verrassingen voor jou. Je weet hoe een gemiddeld aanvraagproces verloopt, overziet deze processen en begrijpt welke stappen je moet nemen om tot een volledige indiening te komen. Nieuwe informatie maak je je in korte tijd eigen en je bent in staat om oplossingsgericht te denken en te handelen. Je bent communicatief sterk (schrijven en spreken) en je vindt het interessant en uitdagend om je dagelijks bezig te houden met onderzoek en om nieuwe kansen te signaleren. Je neemt initiatief en kan goed zelfstandig -en samenwerken. Je hebt oog voor details, je bent doortastend en je bent op de hoogte van de ins en outs rondom onderzoeksfinanciering. Je kan goed omgaan met deadlines en bent bereid om een extra stap te zetten wanneer nodig. Je begrijpt dat dit vakgebied draait om het leveren van maatwerk en dat geen enkele onderzoeksaanvraag hetzelfde is.

Je hebt een wetenschappelijke opleiding afgerond in het sociale en-geesteswetenschappen domein en hebt bij voorkeur al eerder ervaring  met het werken in een universitaire omgeving, specifiek binnen het vakgebied van onderzoeksfinanciering. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring. De Nederlandse en Engelse taal beheers je vlekkeloos: communiceren en het schrijven van teksten in beide talen is voor jou geen probleem. Jouw beheersing van het Engels is minimaal op C1-niveau.


Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: • Tijdelijk contract van 1 jaar met een optie tot verlenging.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.709, - en € 4.274 bruto per maand (schaal 10). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Wat het je oplevert
Een mooie kans om binnen een enthousiast team aan de slag te gaan voor een internationale doelgroep aan een ambitieuze faculteit. Je hebt een afwisselende rol waarbij je nauw samenwerkt met de wetenschappers en overige stakeholders. Geen dag is hetzelfde en je wordt continue uitgedaagd. We bieden je training en begeleiding om jou zo goed mogelijk je werk te laten doen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Economics

De Erasmus School of Economics (ESE) biedt universitaire bachelor- en masteropleidingen aan in het Nederlands en Engels. Het onderzoek binnen ESE is georganiseerd in vier capaciteitsgroepen: Toegepaste Economie, Bedrijfseconomie (Marketing en Finance & Accounting), Econometrie en Economie. Ons onderzoek richt zich op diverse economische vraagstukken en is deels gelieerd aan de Sustainable Development Goals (van de VN). Nadere informatie over de faculteit kun je vinden op: www.ese.eur.nl

http://www.ese.eur.nl

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • ESE-20190620

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you