Twee docenten Ontwikkelingspsychologie (1,4 fte - 3 jaar)

Twee docenten Ontwikkelingspsychologie (1,4 fte - 3 jaar)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 15 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement is op korte termijn op zoek naar Twee docenten Ontwikkelingspsychologie (1,4 fte - 3 jaar)

Functieomschrijving

De hoofdtaak van de docent is de supervisie van onderzoeksgerelateerd onderwijs in de vorm van: onderzoekspractica, bachelor thesissen en master thesissen. Zowel binnen het bachelor- als masteronderzoek ligt de nadruk op kwantitatief wetenschappelijk onderzoek. In de masterprogramma's van Klinische Forensische Psychologie en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie is er aandacht voor de link tussen onderzoek en klinische praktijk.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken 2 enthousiaste afgestudeerde en bij voorkeur gepromoveerde psychologen met expertise op het gebied van de Ontwikkelingspsychologie en Forensische psychologie. Indien niet gepromoveerd, beschikken kandidaten tenminste over een research master diploma. Kennis van het lesgeven in het hoger onderwijs is een voordeel. De kandidaat heeft uitstekende organisatorische en didactische kwaliteiten en is een teamspeler. Tevens is hij/zij flexibel inzetbaar. Hij/zij is in staat om studenten te enthousiasmeren in het kader van kleinschalig onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

U wordt aangesteld bij het departement Developmental Psychology van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband in het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Docent 3 of 4 (salarisschaal 10 of 11). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.709 en maximaal € 4978,-  bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. De functie betreft een dienstverband voor de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren kan de arbeidsovereenkomst worden verlengd met 24 maanden. Indiensttreding bij voorkeur zo spoedig mogelijk en uiterlijk per 1 september 2019. Wij vragen u vriendelijk de gewenste omvang duidelijk aan te geven in uw motivatiebrief.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Departement Ontwikkelingspsychologie
Het departement Ontwikkelingspsychologie van Tilburg University verzorgt onderwijs in de bachelorfase van de psychologie-opleiding en in de masterprogramma’s Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie (KKJ), Klinische Forensische Psychologie (KFP) en Positive Psychology & Wellbeing (PP & W). Daarnaast is het departement verantwoordelijk voor de researchmaster Individual Differences and Assessment.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 16366

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you