Methodoloog statisticus KNO

Methodoloog statisticus KNO

Geplaatst Deadline Locatie
26 jun 22 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde van het AMC levert patiëntenzorg (basis, topreferent en topklinisch) alsmede opleiding, onderwijs en onderzoek, en heeft een opleidingsfunctie voor KNO-artsen, audiologen en stagiairs van verschillende opleidingen.  De afdeling heeft bijzondere belangstelling en ervaring in endoscopische diagnostiek en behandeling van zowel keel, neus als oor en is daarmee uniek in Nederland. Door de implementatie en ontwikkeling van “evidence based medicine” met aandacht voor de individualiteit van de patiënt, door te streven naar het verder ontrafelen van de achterliggende ziekteprocessen en door onze ervaring te delen en uit te dragen. De afdeling doet daarnaast veel epidemiologisch en database onderzoek waarbij behoefte is aan methodologische en uitvoerende ondersteuning.

De afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde van het AMC omvat ook het Audiologisch Centrum. Het Audiologisch Centrum is gespecialiseerd in diagnostiek en revalidatie van het gehoor bij kinderen en volwassenen en diagnostiek bij taal- en spraakproblemen bij kinderen. Op de polikliniek KNO vinden jaarlijks ongeveer 30.000 consulten plaats. De werksfeer bij de afdeling KNO staat bekend om haar inspirerende en dynamische atmosfeer die mede daardoor collega’s met ambitie aantrekt.

De functie bestaat uit het adviseren van onderzoekers binnen de afdeling KNO van het AMC bij de opzet van wetenschappelijk onderzoek, mede ontwikkelen van onderzoeksprojecten, adviseren en zelf uitvoeren van data-analyse, interpretatie van uitkomsten, alsmede bijdragen aan het publiceren van onderzoeksgegevens in internationale vaktijdschriften. Binnen deze taakstelling behoort het ontwikkelen en uitvoeren van zelfstandig onderzoek tot de mogelijkheden.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste, gepromoveerde academicus met een kwantitatieve inslag. U heeft de opleiding Wiskunde met specialisatie (bio)statistiek gevolgd en relevante ervaring met mensgebonden onderzoek; danwel heeft u de opleiding Psychologie, Geneeskunde of Gezondheidswetenschappen voltooid, aangevuld met relevante cursussen/opleidingen met een kwantitatieve specialisatie (bijvoorbeeld methodoloog, klinisch epidemioloog, statisticus). Uw interesse in wetenschappelijk onderzoek blijkt uit relevante ervaring en (bijdragen aan) internationale publicaties. U heeft goede contactuele eigenschappen en een dienstbare instelling, en u kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent kritisch, analytisch en didactisch ingesteld. U heeft ruime ervaring met statistische advisering, bent een ervaren gebruiker van statistische software (SPSS, SAS, STATA) en u beschikt aantoonbaar over geavanceerde statistische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden ruime gelegenheid tot extra scholing, verdieping en verbreding, een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Het salaris is conform de CAO UMC met veel aantrekkelijke extra`s, zoals een eindejaarsuitkering van 8.3 %, vakantietoeslag, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en tegemoetkoming reiskosten OV en gratis parkeren!

Wij bieden een dienstverband als Methodoloog voor 20 uur per week. De aanstelling is voor een periode van 1 jaar en vindt plaats bij AMC Medical Research BV.

Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4152,- (schaal 10) bij een volledige werkweek (36 uur).

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 20 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you