Research Coördinator

Research Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
8 sep 25 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor een studie waarbij naar het effect van een voedingssupplement op de weerstand tegen een verkoudheid wordt gekeken zoeken wij een research coördinator. Het is een uitdagende studie waarbij met een rekruteringsbureau wordt samengewerkt, met twee commerciële partijen en een onderzoeksteam op het AMC van vier personen. U zorgt dat de studie voorspoedig verloopt waarbij communicatie een groot goed is, verwerkt de gegevens, faciliteert monitor bezoeken en neemt bij proefpersonen een aantal materialen af. U werkt hierin samen met een onderzoekster met veel hands-on ervaring.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Van de kandidaat wordt verwacht een aantoonbare ervaring met het leiden van trials, bij voorkeur de BROK cursus met goed gevolg te hebben afgelegd, communicatief vaardig en pro-actief organiserend te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie in een leukt team, waarin u zeker nieuwe vaardigheden zult opdoen. U krijgt een contract voor 1 jaar bij AMC Medical Research BV. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, schaal 8 of 9 (conform CAO UMC’s). Naast dit salaris ontvangt u een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%.

Werkgever

AMC Medical Research

AMC Medical Research ondersteunt financiers, projectleiders en medewerkers bij het transparant, doelmatig en rechtmatig uitvoeren van door derden gefinancierd medisch wetenschappelijk onderzoek binnen het Academisch Medisch Centrum (AMC). Dat gebeurt door het ondersteunen en begeleiden van projectvoorbereiding, project- beheer en personeelsmanagement.

Afdeling

De afdeling Longziekten probeert onder andere te ontrafelen waarom patiënten met astma of COPD, acuut verslechteren tijdens een virale luchtweginfecties. Wij beschikken daartoe, als een van de weinige onderzoeksgroepen wereldwijd, over een studieopzet waarbij proefpersonen verkouden worden gemaakt met een verkoudheidsvirus en waarbij specifieke lichaamsmaterialen verzameld worden. Hierdoor hebben wij belangrijke inzichten gekregen over de acute verslechtering van astma en COPD en tevens zijn wij hiermee een interessante partij voor de farmacie en voedingsindustrie om de ernst van luchtweginfecties te verminderen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you