Beleidsadviseur Kwaliteitszorg Medisch Specialistische Vervolgopleidingen

Beleidsadviseur Kwaliteitszorg Medisch Specialistische Vervolgopleidingen

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 25 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

AMC - Beleidsadviseur Kwaliteitszorg Medisch Specialistische Vervolgopleidingen

Functieomschrijving

Het medisch specialistische vervolgopleidingen (MSV) team van het Centrum voor Evidence-Based Education ondersteunt door middel van advies en professionaliseringsactiviteiten de 27 medisch specialistische vervolgopleidingen van het AMC. Vanwege het vertrek van één van onze beleidsadviseurs zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om dit jonge team te versterken. Het MSV team adviseert de centrale opleidingscommissie op strategisch niveau en werkt nauw samen met de portefeuillehouders uit deze commissie om de doelstellingen uit het meerjarenplan te realiseren. Dit betreft interne kwaliteitszorg, de werk-/leeromgeving, opleidersprofessionalisering, discipline overstijgend onderwijs en regionale samenwerking.

Als beleidsmedewerker zult u zowel de centrale opleidingscommissie als de opleidersgroepen van de specialistenopleidingen adviseren over hun kwaliteitsbeleid. Tevens begeleidt u samen met uw collega’s van het MSV team de opleidersgroepen bij het vertalen van externe en interne kwaliteitscriteria in haalbare doelen en een plan van aanpak waarbij de specialisten zelf altijd “in the lead” zijn. Op geleide van de prioriteiten van de centrale opleidingscommissie organiseert u samen met het MSV team de coaching van de opleidersgroepen en hun AIOS op bovenstaande gebieden.

Binnen deze functie werkt u nauw samen met de opleiders, begeleiders, assistenten en bestuurders van de medisch specialistische vervolgopleidingen binnen het AMC en in de opleidingsregio.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een academische opleiding en een onderwijskundige achtergrond. U beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van kwaliteitsbeleid, onderwijsontwikkeling, beleidsadvisering en verandermanagement in het medisch domein. Zowel in woord als in geschrift kunt u een brug slaan tussen beleid en de praktijk. U bent een uitstekend gesprekspartner van medisch specialisten. Daarnaast beschikt u over een groot lerend vermogen, bent u in staat complexe organisaties goed te doorgronden en kunt u uitstekend samenwerken. Net zoals de doelgroep bent u flexibel, proactief en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u de kans om samen met collega’s innovatief bezig te zijn op medisch onderwijsgebied en ruimte om te werken aan uitdagende, innovatieve projecten. Naast een open, informele en aangename werksfeer bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 11 CAO UMC). De functie geldt voor 24 uur. Het maandsalaris voor deze functie is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). 
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 
  • Bovenop het salaris wordt maandelijks gespaard voor het Persoonlijk Budget (ten minste 1,55% van het salaris) wat je kunt inzetten voor scholing of persoonlijke ontwikkeling. 
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft het AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers. 
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Het AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%). 
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Afdeling

Instituut voor Onderwijs en Opleiden

In het AMC zijn de verschillende opleidingen, de onderwijsondersteuning en het medisch onderwijskundig onderzoek bijeengebracht in één overkoepelend Instituut voor Onderwijs en Opleiden (IOO-AMC). Het betreft ruim 2500 studenten in het wetenschappelijk onderwijs (opleidingen Geneeskunde, Medische informatiekunde, Health Informatics en Evidence Based Practice in Health Care)  en ruim 1500 promovendi, naast 27 medisch specialistische vervolgopleidingen, stages voor verpleegkundigen en bij- en na scholing. Binnen het IOO wordt tussen de opleidingen samengewerkt op gebieden als kwaliteitszorg, docentprofessionalisering, onderwijstechnologie en faciliteiten.

Onderwijssupport (ca. 100 medewerkers) is een stafafdeling binnen het Instituut voor Onderwijs en Opleiden. De afdeling is opgedeeld in verschillende centra, waaronder het dienstencentrum, het vaardighedencentrum, stafondersteuning, en het Centrum voor Evidence-Based Education (CEBE).

In het Centrum voor Evidence-Based Education (CEBE)  werkt een team van onderwijskundig beleidsadviseurs, trainers en kwaliteitszorgmedewerkers dat zich richt op onderwijsbeleid, -advies, -training, -ontwikkeling en implementatie van onderwijsvernieuwingen. In het CEBE werken , deskundige, flexibele, gedreven en klantgerichte professionals. Van medewerkers wordt zowel een brede inzetbaarheid als ook specialisatie verwacht. Er wordt veel belang gehecht aan de deskundigheidsbevordering van het team.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 24 uur per week
  • max. €4917 per maand
  • Universitair
  • AT Beleidsadviseur KMSV

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you