Adviseur Biodiversiteit

Adviseur Biodiversiteit

Geplaatst Deadline Locatie
11 okt 10 dec Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

ASN Bank heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een Adviseur Biodiversiteit

Functieomschrijving

ASN Bank zoekt een enthousiaste, ervaren en gedreven medewerker om haar duurzaamheidspijler biodiversiteit groot te maken. We hebben een stevige ambitie: we willen dat al onze financieringen en beleggingen vanaf 2030 geen negatief effect meer hebben op de biodiversiteit. Zet jij je in om deze ambitie in het kader van onze duurzame missie te realiseren?

Over de functie

Als medewerker biodiversiteit ga je met passie, energie en visie onze doelstelling realiseren. Je maakt daarbij gebruik van je grote netwerk aan relevante stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de methode om onze impact op de biodiversiteit te meten, zie https://www.asnbank.nl/over-asn-bank/duurzaamheid/biodiversiteit.html. Ook werk je uit hoe we het doel gaan bereiken, onder meer via investeringen in de circulaire economie. Dat is de ene helft van je taak.

Daarnaast denk je mee over de verdere ontwikkeling van ons biodiversiteitsbeleid. Tevens analyseer je welke beleggingen en financieringen voldoen aan ons duurzaamheidsbeleid op het gebied van biodiversiteit, klimaat en mensenrechten. Je bent dus heel nauw betrokken bij de keuzes van ASN Bank op het gebied van duurzaam bankieren en beleggen. 

Dit zijn grote ambities. Schrik je er niet voor terug deze uitdaging op te pakken? Heb je veel ervaring als adviseur of beleidsmaker op het gebied van biodiversiteit? Beschik je over een nationaal en internationaal netwerk waarin je met stakeholders kunt samenwerken? Reageer dan direct!

Specificaties

ASN Bank

Functie-eisen

 Je hebt

  • Je voelt je verbonden met de missie van ASN Bank.
  • Academisch werk- en denkniveau en minimaal acht jaar relevante werkervaring als adviseur of beleidsmaker op het gebied van biodiversiteit.
  • Je bent een netwerker die intern en extern de juiste stakeholders weet te betrekken.
  • Je bent in staat om nationale en internationale ontwikkelingen te vertalen in werkbare oplossingen voor ASN Bank.

Competenties 

Je bent bevlogen. maar ook praktisch ingesteld. Je kunt analyseren, strategisch denken en je conclusies omzetten in concreet handelen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om ASN Bank zichtbaar te maken als het gaat om biodiversiteit. Je hebt senioriteit en je staat stevig in je schoenen. Je bent gericht op samenwerking en kunt een team enthousiasmeren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je van ons?

De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Werkgever

ASN Bank

Sinds 1960 streven wij naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. We beheren voor ruim 645.000 klanten een totaal vermogen van bijna 14 miljard euro. Dit geld zetten we zorgvuldig uit in ondernemingen, overheden en projecten die goed zijn voor mens, dier en natuur. Zo stimuleren we duurzame vooruitgang. En zo maken we het voor onze klanten gemakkelijk om met hun geld een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. ASN Bank is een onderdeel van de Volksbank. Meer informatie: www.asnbank.nl.

http://www.asnbank.nl

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT Adviseur Biodiversiteit

Werkgever

Locatie

Bezuidenhoutseweg 153, 2594 AG, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou