Docent (agrarisch) recht

Docent (agrarisch) recht

Geplaatst Deadline Locatie
23 jun 20 aug Dronten

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Aeres Hogeschool Dronten - Docent (agrarisch) recht (0,5 fte)

Functieomschrijving

Heb jij relevante ervaring in het vak recht en wil je die kennis delen met het groene onderwijs? Heb jij passie voor onderwijs en kennisontwikkeling op het gebied van agrarisch? Wil jij meewerken aan een duurzame ontwikkeling voor de groene sector? Bij Aeres Hogeschool kan je studenten hierin expert maken. Is dit jou op het lijf geschreven, dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van:

Docent (agrarisch) recht (0,5 fte).

Onze nieuwe collega

Vanuit jouw vakdeskundigheid op het gebied van (agrarisch) recht, stuur en begeleid je studenten in hun leerproces. Je kunt accenten plaatsen op het gebied van privaatrecht (ondernemingsrecht, arbeidsrecht, etc.) dat aansluit bij de belevingswereld van de studenten. Dit bevordert een positief groepsklimaat waarbij je de genoemde vakgebieden toepast op de agrarische en hippische sector. Vanuit de rechtstheorie ben je in staat relaties te leggen met de agrifood- en de paardensector, waardoor recht voor onze studenten gaat leven. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s van het team. Je bent eventueel bereid in de toekomst meer te gaan werken.

Specificaties

Aeres Hogeschool

Functie-eisen

Wie ben jij

  • Je hebt een academische opleiding afgerond.
  • Je hebt gevoel voor ondernemerschap en een bedrijfskundige houding.
  • Je bent in staat les te geven in het Engels.
  • Je bent een teamplayer, hebt coördinerend vermogen en bent een bruggenbouwer.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.
  • Je bent betrokken en loyaal richting de organisatie.
  • Je bent daadkrachtig, inspirerend, kwaliteitsbewust en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Docent (agrarisch) recht is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.201,92 en maximaal € 4.661,12 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner. 

Werkgever

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 1950 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen. De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 20 uur per week
  • €3201—€4661 per maand
  • Universitair
  • AT 153903

Werkgever

Locatie

De Drieslag 4, 8251 JZ, Dronten

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou