Docent Marketing

Docent Marketing

Geplaatst Deadline Locatie
19 mrt 2 apr Dronten

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Aeres Hogeschool - Docent Marketing (0,8 - 1 fte)

Functieomschrijving

Heb jij relevante ervaring in het vakgebied marketing & communicatie in de agrofood en/of huisdiersector sector en wil je die kennis delen met hbo-studenten? Heb jij passie voor onderwijs en kennisontwikkeling en ben je in staat studenten enthousiast te krijgen voor het vak marketing? Is dit jou op het lijf geschreven? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van Docent Marketing (0,8 - 1 fte).

Onze nieuwe collega:

  • ontwikkelt en verzorgt lessen marketing en marketingcommunicatie op verschillende niveaus voor verschillende opleidingen, inclusief de tentaminering.
  • ontwikkelt en verzorgt van lessen import/exportmanagement, inclusief de tentaminering.
  • begeleidt studenten bij het opstellen van (strategische) marketingplannen.
  • kan zowel in het Nederlands als Engels lesgeven en coachen.

Specificaties

Aeres Hogeschool

Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante master-opleiding afgerond met het liefst enkele jaren werkervaring in de agrofood of huisdiersector.
  • Je bezit de theoretische kennis en praktijkervaring met betrekking tot marketing, marketingcommunicatie en import/exportmanagement.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van strategische marketingplannen.
  • Je hebt kennis van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de genoemde vakgebieden, waaronder het analyseren en toepassen van online marketing.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en hebt ervaring met coaching.
  • Je hebt een didactische aantekening of je bent bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Het uitdagende bij de Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie “docent marketing” is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.201,92 en maximaal € 4.661,12 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.

Werkgever

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen, vinden wij belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Aan de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.200 studenten, iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op de agribusiness in al zijn facetten: agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren 2100 (Nederlandse en internationale) studenten, die gebruik kunnen maken van onze voorzieningen om praktijkervaring op te doen. In de ‘Economy of Life’ komt de christelijke identiteit van de faculteit in Dronten tot uiting. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip.

Wij zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven en vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In een eventueel sollicitatiegesprek praten wij er graag over door.

Specificaties

  • Marketing en communicatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Landbouw; Economie
  • 32—40 uur per week
  • €3201—€4661 per maand
  • Universitair
  • AT 197497

Werkgever

Locatie

De Drieslag 4, 8251 JZ, Dronten

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou