Management Trainee Amgen Nederland

Management Trainee Amgen Nederland

Geplaatst Deadline Locatie
30 okt 28 dec Breda

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Management Trainee Amgen Nederland; Geef richting aan jouw managementcarrière bij Amgen!

Functieomschrijving

Amgen is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van humane geneesmiddelen in de biotechnologische industrie. Amgen wil voorop blijven lopen om de kwaliteit van leven van patiënten werkelijk te verbeteren. Om dit te bereiken is er altijd behoefte aan talent met een frisse, vernieuwende en soms commerciële blik, dat continue innovatie mogelijk maakt. Ben jij dit talent? En wil jij je ontwikkelen als manager in een omgeving die daadwerkelijk bijdraagt aan het welzijn van mensen? Dan bieden wij jou een unieke kans om het fundament te leggen voor een carrière bij Amgen.

Trainee bij Amgen Nederland

Je doorloopt een intensief Traineeship waarin je in twee jaar tijd door persoonlijke en professionele ontwikkeling in combinatie met het uitvoeren van meerdere projecten wordt klaargestoomd voor een uitdagende managementfunctie binnen Amgen Nederland. Je opdrachten hebben betrekking op de verschillende disciplines binnen Amgen Nederland zoals business development, innovatie, marketing en/of sales. Een unieke kans voor toptalent en springplank voor een succesvolle carrière bij Amgen!

Een intensief Traineeship!

Het 2 jaar durende Amgen Traineeship wordt uitgevoerd door ORMIT, de specialist in Traineeships. ORMIT perfectioneert haar ontwikkelprogramma al sinds 1994. De ORMIT-formule is keer op keer succesvol gebleken in het ontwikkelen van leiderschap bij toptalent! Wij versnellen jouw persoonlijke groei door deze elementen te combineren:

  • Uitdagende projecten onder leiding van een vaste Amgen mentor.
  • Intensief tweejarig trainingsprogramma gericht op leiderschapskwaliteiten en innovatief projectmanagement.
  • Een vaste Talent Development Manager van ORMIT als klankbord voor jouw ontwikkeling.
  • Intervisiebijeenkomsten met gelijkgestemden om te leren van en met elkaar. dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
  • The best of both worlds: projecten uitvoeren bij Amgen en de ORMIT Experience: jouw ontwikkeling bij een Great Place To Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

Gedreven met leiderschapspotentie?

Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met leiderschapspotentie die de ambitie hebben om het verschil te maken binnen Amgen Nederland. Belangrijk is dat je proactief bent en kansen ziet in organisaties, je het vertrouwen in jezelf hebt en niet bang bent om leiderschap te tonen. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, klant- en resultaatgerichtheid, commerciële daadkracht, politieke sensitiviteit en het kunnen omgaan met complexiteit.

Specificaties

Amgen

Functie-eisen

Het profiel

  • Een afgeronde wo-opleiding. Bij voorkeur (maar niet uitsluitend) in de richtingen Bedrijfskunde, Innovatie, Biometrie of Gezondheidskunde.
  • 0 - 2 jaar werkervaring.
  • Naast de studie relevante nevenactiviteiten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Sterke affiniteit met en interesse in de gezondheidzorg en farmacie.
  • Sterke drive tot innoveren en out-of-the-box-denken.
  • Een can-do-mentaliteit waarmee je ook daadwerkelijk je ideeën omzet in acties.

Arbeidsvoorwaarden

Gedurende het programma ben je in dienst bij ORMIT en voer je projecten uit bij Amgen. Na een succesvolle afronding van het Traineeship krijg je de mogelijkheid om je carrière te vervolgen bij Amgen.

Werkgever

Amgen

Amgen bestaat sinds 1980 en is een 'Fortune 150' bedrijf dat in bijna 100 landen wereldwijd aanwezig is en zich heeft ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van de biotechnologie. Amgen is een ondernemend en op wetenschap gebaseerd bedrijf dat zich toelegt op het helpen van miljoenen mensen bij het bestrijden van ernstige ziekten. In 1989 werd in Breda de Nederlandse vestiging Amgen B.V. geopend. De belangrijkste activiteiten van Amgen B.V. liggen op het gebied van marketing en verkoop. Bij Amgen B.V. werken ruim 100 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Marketing, Sales, Value, Access & Policy, Medische Informatie, Financiën en Corporate Affairs.

ORMIT en Amgen?

ORMIT is specialist in Traineeships. Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. Dit doen we al sinds 1994 en met succes!

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid; Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT Management Trainee

Locatie

Minervum 7061, 4800 DH, Breda

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou