Beleidsadviseur CvB

Beleidsadviseur CvB

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 3 sep Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het College van Bestuur zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur (0,8 fte) voor ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

Functieomschrijving

Samen met de secretaris zorg je voor een adequate ondersteuning van het College van Bestuur en de Raad van Toezicht, de communicatie tussen beide en de communicatie van het College met de directeuren en de centrale medezeggenschap. Dit betreft ondermeer het voorbereiden van besluiten en vergaderstukken, en het afhandelen van genomen besluiten. Je analyseert en adviseert inzake complexe dossiers en over (verandertrajecten in) de organisatie en haar onderdelen. Je coördineert het opstellen van en redigeert het jaarverslag. Je bereidt de beantwoording van vragen van de medezeggenschap voor. Daarnaast houd je relevante bestuurlijke en maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving bij en doet naar aanleiding daarvan concrete voorstellen (voor noodzakelijke maatregelen) ter bijstelling van beleid of kaders. Je stelt reglementen en overeenkomsten op en verleent op dit gebied juridische bijstand aan organisatieonderdelen. Je vertegenwoordigt ArtEZ in juridische geschillen en adviseert over het inschakelen van externe rechtshulp en begeleidt deze.

Specificaties

ArtEZ, hogeschool voor de kunsten

Functie-eisen

We zoeken een ervaren beleidsadviseur voor een bestuurlijke context met een afgeronde universitaire masteropleiding in de rechtsgeleerdheid. Je bent alert en proactief ingesteld, zelfstandig werkend, maar ook een sterke teamplayer en je hebt gevoel voor ieders verschillende rol binnen een samenwerkingsproces. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent objectief, stabiel en integer. Je kunt snel schakelen tussen onderwerpen. Je hebt een goed gevoel voor de omgeving waarin je acteert en bent in staat om, indien de situatie erom vraagt, je stijl van werken aan te passen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen in met name het onderwijs- en bestuursrecht op de voet en heb je een uitstekend gevoel voor politiek- bestuurlijke verhoudingen. Van nature ben jij iemand die gewend is om je eigen weg te vinden; in een dergelijke omgeving kom je ook het best tot je recht. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent stressbestendig. Je communiceert helder en overtuigend in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt affiniteit met het kunstonderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een tijdelijk contract van één jaar met een omvang van 0,8 fte en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 4.122,- en maximaal € 5.301,- (adviseur / beleidsmedewerker C, schaal 12) op basis van een fultime aanstelling. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkplek is Arnhem.

Werkgever

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

Kunsthogeschool en kennisinstituut ArtEZ staat voor onderwijs dat naar internationale maatstaven van erkend hoge kwaliteit is. ArtEZ leidt jaarlijks zo’n 3000 ambitieuze, talentvolle studenten op in beeldende kunst, dans, theater, muziek, architectuur en design. Veel master- en bacheloropleidingen zijn van topkwaliteit en genieten nationaal en internationaal aanzien, onder studenten én bij professionals. Innovatie, samenwerken en excellentie staan centraal bij ArtEZ.

Afdeling

College van Bestuur en de Raad van Toezicht

De afdeling Beleidsondersteuning is verantwoordelijk voor de ondersteuning en facilitering van het College van Bestuur bij de integrale taakuitoefening en begeleidt het besluitvormingsproces en de procesondersteuning. Daarnaast verzorgt de afdeling de ondersteuning van de Raad van Toezicht.

De beleidsadviseur treedt tevens op als plaatsvervanger van de secretaris en als jurist van het College van Bestuur en de Raad van Toezicht.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Juridisch personeel
  • Recht
  • max. 32 uur per week
  • €4122—€5301 per maand
  • Universitair
  • SP Beleidsadviseur CvB

Werkgever

ArtEZ, hogeschool voor de kunsten

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Onderlangs 9, 6812 CE, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interesting for you