Junior onderwijskundig adviseur

Junior onderwijskundig adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
15 feb 6 apr Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is voor haar locatie in Den Haag op zoek naar een Junior onderwijskundig adviseur (32-38 uur)

Functieomschrijving

Het CDFD ondersteunt en adviseert de Minister van Financiën op het gebied van vakbekwaamheid bij de uitvoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en het Besluit gedragstoezicht financiële ondernemingen (Bgfo). In hoofdzaak gaat het daarbij om het opstellen van eind- en toetstermen (leerdoelen) en om het beheren van de achttien Wft-examens in de digitale centrale examenbank. Een stafbureau met een dagelijkse leiding ondersteunt het College bij de uitoefening van zijn taken.

Functie-inhoud

Bij het CDFD werk je in een multidisciplinair team waarin mensen met verschillende expertises samen naar één resultaat toe werken. In deze functie binnen het stafbureau  ben je lid van het examenontwikkelteam. Als junior onderwijskundig adviseur neem je deel aan bijeenkomsten met inhoudsdeskundigen om vanuit onderwijskundig perspectief advies te geven over het opstellen van leerdoelen. Op basis van deze leerdoelen ontwikkel je toetsmatrijzen die aangeven hoe de examens er voor kandidaten uit komen te zien. Je beoordeelt de examenvragen in de digitale centrale examenbank op basis van toetstechnische richtlijnen. Daarmee waarborg je de kwaliteit en uniformiteit van de examens. Je bent daarnaast betrokken bij het beheer van richtlijnen in het constructieproces en bij projecten aangaande de optimalisering van de centrale examenbank. Ook heb je een rol in de organisatie van opleidingstrajecten voor nieuwe schrijvers.

Specificaties

CAOP

Functie-eisen

  • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een voltooide opleiding onderwijskunde, psychologie, pedagogiek of een andere relevante opleiding;
  • Maximaal 2-3 jaar werkervaring;
  • Affiniteit met examenontwikkeling, testtheorieën en leertheorieën;
  • Een uitstekend taalgevoel;
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
  • Je werkt secuur en planmatig;
  • Je bent analytisch, kritisch, proactief, verantwoordelijk, onafhankelijk en flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.785,- en maximaal € 4.348,-. Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Het CDFD biedt een open en vrije werkomgeving waar initiatief en innovatie op waarde geschat worden. Het CDFD is flexibel in het indelen van de werkuren en biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—38 uur per week
  • €2785—€4348 per maand
  • Universitair
  • AT Jr Onderwijskundig Adviseur

Locatie

Lange Voorhout 13, 2514 EA, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou