Instituutscoördinator Qusoft

Instituutscoördinator Qusoft

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 19 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) is op zoek naar een Instituutscoördinator Qusoft 0,8 fte, die bij voorkeur een bèta-achtergrond heeft.

Functieomschrijving

De intituutsmanager valt onder de manager Organisatie & Ontwikkeling van het CWI.

Over de functie

QuSoft is een samenwerkingsverband tussen CWI , UvA en VU op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van quantumsoftware. QuSoft is een jonge organisatie, die nog volop in opbouw is.

De instituutscoördinator zal met de twee directeuren het QuSoft managementteam gaan vormen. 

De instituutscoördinator is verantwoordelijk voor de niet-wetenschappelijke aspecten van Qusoft en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de strategiebepaling van QuSoft als zich ontwikkelend en ambitieus kenniscentrum. Hij/zij is de rechterhand en algemeen adviseur van de directeuren van QuSoft en draagt in belangrijke mate bij aan de organisatieontwikkeling. Ook is de functionaris verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de profilering (nationaal en internationaal) van QuSoft. Naast een efficiënte bedrijfsvoering genereren hoort ook het opstellen van beleidsdocumenten en jaarplannen tot het takenpakket.

Specificaties

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Functie-eisen

Wij zoeken een dynamisch organisatietalent met academisch werk- en denkniveau die bij voorkeur een bèta-achtergrond heeft en die makkelijk met diverse softwareprogramma’s kan werken. U bent besluitvaardig en beschikt over een hands-on mentaliteit. U heeft kennis van communicatie (strategie) en media en weet de juiste communicatiemiddelen in te zetten. Daarnaast bent u in staat mensen op de juiste manier te begeleiden in mediaoptredens. Door uw goede sociale en communicatie vaardigheden bent u makkelijk in staat netwerken op te bouwen en te onderhouden. Uw lees-, schrijf- en spreekvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal is uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling betreft een periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris is minimaal € 4.287,- en maximaal € 5.512,- bruto per maand (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.

Onze gunstige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Onderzoekinstellingen, met onder andere ruime verlofmogelijkheden en een volledige 13e maand. De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en maken de combinatie van zorg en werk mogelijk.

Werkgever

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI)

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) is het nationaal onderzoeksinstituut voor wiskunde en informatica en maakt deel uit van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).  CWI verricht fundamenteel toponderzoek en draagt kennis over aan de maatschappij, in het bijzonder aan het bedrijfsleven. CWI is gevestigd op het Science Park Amsterdam, knooppunt van vooraanstaand onderwijs, hoogwaardig onderzoek en kennisintensieve bedrijven.

Samen met zijn ruim 150 wetenschappers uit meer dan 25 landen biedt CWI een prettige, collegiale en internationale werkomgeving voorzien van uitstekende faciliteiten.

Voor meer informatie over het CWI, bezoek dan www.cwi.nl of bekijk onze film “A Fundamental Difference” over werken bij CWI.

http://www.cwi.nl

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 40 uur per week
  • €4287—€5512 per maand
  • Universitair
  • AT Instituutscoördinator

Werkgever

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 123, 1098 XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you