Data analist Businesscontrol

Data analist Businesscontrol

Geplaatst Deadline Locatie
19 jul 2 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 aug 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus Medisch Centrum - Data analist Businesscontrol

Functieomschrijving

Als data-analyst Business Control binnen de afdeling Control & Compliance heb je een belangrijke rol in hoog complexe vraagstukken aangaande de financiering en bedrijfsvoering van het Erasmus MC. Data-analyses en modelmatige vraagstukken zijn jouw expertisegebied, waarmee je bijdraagt aan de ondersteuning van het management van de organisatie. Het Erasmus MC bevindt zich in een dynamische context, enerzijds door voortdurende wijzigingen in landelijk beleid en wet- en regelgeving en anderzijds door het veranderende landschap voor zorginstellingen en onderzoeks- en onderwijsinstituten. Het Erasmus MC wil voorop lopen in de wijze van bekostiging van haar kerntaken (onderzoek, onderwijs en zorg) en het bijbehorende besturingsmodel. Daarom zoekt de afdeling Business Control binnen de pijler Control & Compliance van het Servicebedrijf een kandidaat die haar team komt versterken op het terrein van data-analyses en modellering. Je komt hierbij nauw samen te werken met business controllers.

Als primaire aandachtsgebied werk je aan data-analyses en modellering ten behoeve van capaciteitsplanning en productiesturing. Tevens vervul je een belangrijke rol in de tooling ter ondersteuning van de planning- en controlcyclus. Tot slot zal je participeren in programma’s en projecten rondom sturing en financiering.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde kandidaat met een academische opleiding in één van de (of gerelateerde) velden: Economie, Econometrie of Wiskunde. Je hebt bewezen expertise op het gebied van (data)analyses en modelbouw. Kennis van de financiering en bedrijfsvoering van een ziekenhuis en/of universiteit strekt tot aanbeveling. Je toont initiatief, bent resultaatgericht en beschikt over doorzettingsvermogen. Daarnaast heb je geen negen-tot-vijf-mentaliteit.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.152,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Businesscontrol, onderdeel van de pijler Control & Compliance, ondersteunt de RvB en het management van het Erasmus MC in de sturing en beheersing van de organisatie met adviezen en met managementinformatie en faciliteert de plannings- en verantwoordingscyclus binnen het Erasmus MC. Je werkt in een team met gedreven collega’s en in een dynamische omgeving. Het werkklimaat op de afdeling is laagdrempelig collegiaal.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • 32—36 uur per week
  • max. €4152 per maand
  • Universitair
  • AT Data analist

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou