Coördinator Research & Innovatie Funding NL

Coördinator Research & Innovatie Funding NL

Geplaatst Deadline Locatie
1 dec 28 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het vroegtijdig signaleren en creëren van kansen bij Nederlandse stakeholders en het (laten) leveren van strategisch bestuurlijk advies aan de afdelingen en het Servicebedrijf van het Erasmus MC over externe onderzoeksfinanciering op NL niveau. Je bouwt en onderhoudt hiertoe een bijbehorend netwerk van externe relaties met daarin de Nederlandse instellingen en relevante overheden.

Je geeft functioneel leiding aan een klein nieuw team van professionals op het gebied van Erasmus MC Research Funding NL en treedt daarbij op als 'meewerkend voorman/vrouw' binnen het team. Je organiseert en biedt concrete assistentie en ondersteuning (waaronder training) aan wetenschappelijke staf bij het voorbereiden van projectaanvragen voor onderzoek en innovatie.

Als coördinator heb je bovendien een belangrijke adviseursrol waarin je samen met medewerkers in het team fungeert als vraagbaak voor de interne belanghebbenden zoals de wetenschappelijke staf, ondersteunende staf en de Raad van Bestuur, alsook voor externe stakeholders. Je voert op strategisch niveau overleg met wetenschappers binnen het Erasmus MC, collega's bij de Erasmus Universiteit, partnerkennisinstellingen en universiteiten en met ambtenaren en medewerkers van diverse Nederlandse financieringsorganisaties.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je beschikt vanzelfsprekend over universitair werk- en denkniveau en hebt daarnaast gedegen inhoudelijke expertise op het domein van NWO, TTW, ZonMw, RVO, gezondheidsfondsen en de Topsectoren (m.n. Life Sciences & Health). Tevens beschik je over een vitaal netwerk binnen het relevante werkveld. Je hebt een scherp analytisch vermogen, creativiteit, organisatiesensitiviteit, effectieve communicatieve vaardigheden en gezond relativeringsvermogen. Je hebt een goed 'spelinzicht' in een complexe organisatie als de universiteit.

Uiteraard ben je een teamspeler en in staat betrokkenen te enthousiasmeren tot een nauwe samenwerking. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent goed in staat te delegeren maar tevens op belangrijke dossiers zelf inhoudelijk betrokken.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 6.066,- (schaal 13) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Het afgelopen jaar heeft binnen het Erasmus MC een proces van concentratie van de Nederlandse fondsenverwerving plaats gevonden middels de oprichting van het Research Development Office (Research Funding & External Relations Services), dat onderdeel is van de pijler Onderwijs en Onderzoek.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €4956—€6033 per maand
  • Universitair
  • 44.13.17.SB-P339245-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you