2 Junior onderzoekers

2 Junior onderzoekers

Geplaatst Deadline Locatie
7 mrt 3 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken twee junior onderzoekers die in teamverband bijdragen aan het uitvoeren van één of meerdere wetenschappelijke projecten op het gebied van preventieve zorg en hulp voor kinderen en jongeren. U draagt bij aan één van de twee projecten:
  1. Evaluatie van het gemeentelijke programma Kansrijk Opgroeien waarbij een verschuiving naar evidence-based preventie samen met stakeholders wordt vormgegeven in wijken in Rotterdam, óf
  2. Cohortonderzoek binnen Generation R naar determinanten van maatschappelijk relevante uitkomsten, zoals zorggebruik door ouders en kinderen en het opstellen van predictiemodellen.
Daarnaast zult u ook bijdragen aan andere lopende projecten binnen de onderzoeksgroep. U heeft een actieve en zelfstandige rol bij de uitvoering van uw project en het omzetten van de resultaten naar internationale wetenschappelijke publicaties. Concreet betekent dit dat u betrokken bent bij de organisatie van het onderzoek, het verzamelen van de data (vragenlijsten opstellen, interviews houden) en bij het verwerken en analyseren van de data. Verder schrijft en publiceert u wetenschappelijke artikelen. U werkt daarbij samen met collega onderzoekers binnen en buiten de afdeling. U bent ook in staat en bereid tot kennisdeling met niet-wetenschappelijke samenwerkingspartners.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • U heeft een (research) master in Sociale Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare opleiding.
  • U bent bedreven in project management en coördinatie.
  • U heeft aantoonbare affiniteit met kwantitatief en kwalitatief onderzoek; van het opzetten van onderzoek tot en met de analyse en verslaglegging in internationale wetenschappelijke publicaties.
  • U kunt gedegen eigen doelen stellen en deze realiseren.
  • U werkt graag samen met andere onderzoekers en professionals in het veld van de jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp en jeugdbeleid.
  • U beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • U heeft interesse om te promoveren (in de toekomst).
  • Ervaring met het schrijven van internationale wetenschappelijke publicaties strekt tot de aanbeveling.
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van (maximaal) 36 uur per week met de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren en als vervolgfinanciering wordt verkregen, behoren verlenging en een promotietraject tot de mogelijkheden.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.216,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg voert onderzoek uit naar een breed scala aan vraagstukken op het terrein van de volksgezondheid en gezondheidszorg. De onderzoeksgroep Jeugd draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van (preventieve) interventiestrategieën en het evalueren van de effecten van deze strategieën voor het gezond opgroeien van de jeugd. Meer informatie over de afdeling en de onderzoeksgroep staat op www.erasmusmc.nl/mgz.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2659—€4216 per maand
  • Universitair
  • 08.03.18.TG-P362092-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you