All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-1-2018: website morgenmiddag 23 januari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Morgenmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website zal gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) geeft uitstekend onderwijs aan studenten en behoort op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. De EUR is niet alleen een internationaal georiënteerde universiteit, maar tevens stevig verankerd in de stad Rotterdam en de regio.

Op zoek naar talent

Voor alle functies binnen de EUR geldt dat wij op zoek zijn naar medewerkers die professionaliteit, integriteit en betrokkenheid hoog in het vaandel dragen. Wij zoeken talenten die graag een bijdrage willen leveren aan het realiseren van onze strategische doelen. De EUR heeft namelijk grote ambities geformuleerd voor 2013, het jaar dat de universiteit haar 100-jarige jubileum viert. Of u nu een wetenschappelijke of niet-wetenschappelijke achtergrond heeft, de EUR heeft altijd interessante vacatures. 

Inhoudelijk en afwisselend

De EUR biedt inhoudelijk interessant en afwisselend werk. Als u een wetenschappelijke achtergrond in Economie & Management, Geneeskunde & Gezondheid of Recht, Cultuur & Maatschappij heeft, kunt u zich bij de EUR verder specialiseren. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden voor niet-wetenschappelijk personeel. Door als niet-wetenschappelijk medewerker bij ons aan de slag te gaan, zorgt u ervoor dat onze primaire processen zo optimaal mogelijk verlopen. De informele werksfeer op de EUR zorgt er in ieder geval voor dat u zich op uw plek zult voelen. 

Loopbaan en ontwikkeling

De EUR vindt de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Met behulp van het loopbaanbeleid en verschillende opleidingsmogelijkheden stimuleert en ondersteunt de EUR u bij het actief vormgeven van uw loopbaan. Dit alles gecombineerd met onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden is wat de EUR een interessante werkgever voor u maakt.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)