Opleidingscoördinator (wetenschappelijk docent) voor 0,8-1,0 fte

Opleidingscoördinator (wetenschappelijk docent) voor 0,8-1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
13 sep 25 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het betreft een nieuwe functie binnen het departement. Na 1 jaar zal er een evaluatie plaatsvinden of deze nieuwe functie voortgezet kan worden. Als dat het geval is behoort verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden.

De opleidingscoördinator is verbonden zijn aan het departement DPECS. Hij of zij rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Onderwijs van het departement en zorgt voor onderwijsondersteuning in brede zin van het woord. De opleidingscoördinator draagt organisatorische en logistieke verantwoordelijkheid voor het onderwijs. Hij of zij heeft een brede informerende en adviserende rol naar zowel het onderwijsbureau, de onderwijzende staf, Directeur Onderwijs en het Bestuur. Duidelijke en heldere communicatie staat daarin centraal. De opleidingscoördinator analyseert problemen in het onderwijsproces en draagt proactief oplossingen aan. Ook zorgt de opleidingscoördinator voor juiste en tijdige management informatie. De opleidingscoördinator heeft een afwisselende functie in het hart van de onderwijsorganisatie, die hem/haar met alle betrokkenen in contact brengt – van student tot bestuur.

Zie vervolg functiebeschrijving  bij overige informatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde WO master;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met Probleem Gestuurd Onderwijs, liefst binnen een soortgelijke functie;
  • Je hebt een uitstekend organisatorisch vermogen en cijfermatig inzicht;
  • Je communiceert effectief en accuraat; hebt ervaring in communicatie met verschillende doelgroepen en op verschillende niveaus;
  • Je kunt goed samenwerken in een team, bent klantgericht en neemt initiatief;
  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Engels (minimaal C1) als het Nederlands;
  • Je bent bekwaam met Excel;

Wij zoeken een kandidaat met een stevige persoonlijkheid en die aantoonbaar beschikt over de volgende competenties: organisatiesensitiviteit, flexibiliteit, organisatorische vaardigheden, overtuigingskracht, omgevingsgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team met goede arbeidsvoorwaarden. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar. Daarna bestaat er de mogelijkheid tot verlenging.

De Erasmus Universiteit biedt een salaris dat ligt tussen €2588 - €4757, - bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Dit is overeenkomstig met schaal 10/11 van de CAO NU. Dit salaris is gebaseerd op een voltijds aanstelling.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Meer informatie over werken bij de EUR kun je vinden op https://www.eur.nl/werkenbij/hr_informatie/arbeidsvoorwaarden/

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn; durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijk betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)
De Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB, voorheen Faculteit der Sociale Wetenschappen)kent vier wetenschapsgebieden: psychologie, pedagogische wetenschappen, bestuurskunde, en sociologie, en biedt een breed scala aan nationale en internationale bachelor- en masteropleidingen aan, waarin mens en maatschappij centraal staan. De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen thans ruim 3000 studenten. De FSW telt daarnaast meer dan 300 medewerkers.

Department of Psychology, Education & Child Studies (DPECS)

Het departement verzorgt onderwijs en verricht onderzoek op het gebied van de psychologische en pedagogische wetenschappen. Het onderwijs binnen de opleidingen kenmerkt zich door een innovatieve didactische benadering, het zogeheten probleemgestuurd onderwijs (PGO). De staf van de verschillende opleidingen binnen het departement bestaat uit een team van veelal jonge psychologen en pedagogen. Onze onderzoekers publiceren in vooraanstaande internationale tijdschriften en behoren tot de top in het veld.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 1709131

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you