Directeur Bedrijfsvoering

Directeur Bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 2 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vanwege het vertrek van de huidige directeur Bedrijfsvoering is Erasmus School of Economics op zoek naar een Directeur Bedrijfsvoering. Deze directeur is als opdrachtnemer van het bestuursteam, de decaan en beide vice-decanen, verantwoordelijk voor en committeert zich aan de sturing en uitvoering van de beleidsdoelstellingen van de faculteit, dit binnen de grenzen van zijn/haar aandachtsgebieden.
De directeur Bedrijfsvoering zorgt voor de samenhang tussen onderwerpen en brengt verbinding aan tussen bestuursteam en organisatie. De directeur heeft gevoel voor verschillende posities van (keten)partners en is gericht op samenwerking. De directeur heeft aandacht voor de implementatie van het beleid, de onderlinge verwevenheid van diverse dossiers binnen de faculteit en het gegeven van mogelijke financiële taakstellingen.

Binnen de universiteit zijn veel beleidsmatig medeverantwoordelijken, ketenpartners en/of belanghebbenden betrokken en een onderlinge goede relatie is van groot belang. Dit vereist een uitstekend vermogen tot samenwerken, open houding en verbindende kracht. Evenals de capaciteit om te manoeuvreren tussen inhoudelijke en beheersmatige belangen met behoud van de relatie en begrip voor ieders positie in een bewegend krachtenveld. De politieke realiteit en de daaruit voortvloeiende contacten met het College van Bestuur vragen om een grote politieke-bestuurlijke sensitiviteit.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

- Academisch werk- en denkniveau op het terrein van bedrijfsvoering en financiën, bij voorkeur aantoonbaar door een afgeronde Master in Bedrijfseconomie.
- Ten minste vijf jaar ervaring als leidinggevende in een grote organisatie.
- Expertise op het gebied van Financiën, ICT, HRM en Facilitair management - en de samenhang daartussen - binnen een grote non-profit organisatie en oog voor een gezonde bedrijfsvoering.
- Leidinggevende capaciteiten, in staat om in goed samenspel een gemeenschappelijke aanpak en uitvoering van zaken te bereiken.
- Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift op C1-niveau.

Leiderschapsstijl: mensgericht, verbindend, ontwikkelingsgericht
- heeft een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en oog voor gevoelens van medewerkers;
- heeft een sterke drive om de ontwikkeling en betrokkenheid van de medewerkers te vergroten;
- heeft focus op verbinding en staat in connectie met de belangrijke partners en belanghebbenden binnen de faculteit en universiteit;
- zoekt de dialoog en bouwt bruggen in de samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Functie:  Directeur Bedrijfsvoering
Instelling: Erasmus Universiteit Rotterdam – Erasmus School of Economics
Ingangsdatum:Per 1 februari 2018 of zo spoedig mogelijk
Dienstverband: Fulltime (38 uur per week)
Salaris:Schaal 15 (inschaling afhankelijk van ervaring).
Min. € 5.485,--, max. € 7.072,-- per maand.

Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU), waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. De EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioen-voorziening en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Zie voor meer informatie: www.eur.nl/medewerkers/arbeidsvoorwaarden/ .

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) concentreert haar onderwijs- en onderzoeks-activiteiten in drie wetenschappelijke domeinen: Economie en Management, Geneeskunde en Gezondheid, en Recht, Cultuur en Maatschappij. Erasmus School of Economics is een van de drie grootste faculteiten binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam.
De geschiedenis van Erasmus School of Economics gaat terug naar de Nederlandsche Handelshoogeschool die in 1913 door Rotterdamse zakenlieden is opgericht om met wetenschappelijke methoden de bedrijfsvoering op een hoger plan te brengen. In 1939 werd de naam van de instelling gewijzigd in Nederlandse Economische Hogeschool (NEH), wat niet betekende dat de praktijkgerichte oriëntatie veranderde. Het uitgangspunt bleef dat onderwijs en onderzoek primair in dienst moesten staan van de samenleving. In 1973 ging de NEH samen met de Medische Faculteit Rotterdam waaruit de Erasmus Universiteit Rotterdam ontstond. Ook toen was het motief om een krachtige universiteit te vestigen met een – intussen vooraanstaande – economische faculteit die over brede economische expertise en sterke banden met de regionale en de internationale markt beschikt.

Afdeling

Erasmus School of Economics, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, kent een lange traditie in kwalitatief hoogstaand economisch onderzoek en onderwijs. Op de internationale ranglijst van economische faculteiten prijkt Erasmus School of Economics op nummer 14. Al bijna honderd jaar leveren zij economen af die snel hun pad vinden op de (inter)nationale arbeidsmarkt: bij de overheid, in het bedrijfsleven of in de wetenschap.
Erasmus School of Economics bedient ongeveer 6.000 studenten en heeft circa 300 medewerkers. Om topkwaliteit te leveren is een evenwichtig team van professionele en gemotiveerde medewerkers essentieel.

Specificaties

  • Management
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 1711171

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou