projectadministrateur (0,4-0,6 fte)

projectadministrateur (0,4-0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 10 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Dit wordt je job
Als projectadministrateur ben je onderdeel van het projectcontrolteam van de faculteit ESHPM (www.eur.nl/eshpm) en werk je veel samen met het projectleiders en onderzoekers. Jij bent hun financieel geweten! Je verzorgt de administratie en financiële voortgang van de jou toegewezen projecten en analyseert en signaleert op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegrotingen. Op verzoek stel je informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Ook bied je ondersteuning aan de senior projectcontrollers: bij het uitvoeren van de complexere projectadministratie, bij het opstellen van periodieke rapportages en bij het opleveren van rapportages ten behoeve van accountantscontroles. Daarnaast willen we graag dat je met ons meedenkt over hoe we de financieel administratieve organisatie verder kunnen verbeteren.

Welkom in het team
Je komt te werken in ons faculteitsgebouw op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier werken we aan de ondersteuning van grotere en kleinere, nationale en internationale onderzoeksprojecten. Je werkt nauw samen met je collega’s in het control-team. Dit sterke, leuke en enthousiaste team bestaat uit een business controller en 2 projectcontrollers. Daarnaast werken we nauw samen met de het financiële shared service center Finance van de universiteit.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een MBO-werk- en denkniveau op bedrijfseconomisch / financieel terrein of vergelijkbaar denkniveau met maximaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectadministratie. Je hebt ervaring met Excel en je bent bekend met het werken in een digitale boekhoudsysteem (bv. SAP FiCo). Daarnaast is het hebben van ervaring met het opstellen van financiële rapportages binnen hoger onderwijsinstellingen een pré.
Je bent hands on ingesteld en vindt het leuk om processen te verbeteren en vernieuwen. Je hebt een enthousiaste en klantgerichte houding en werkt gestructureerd en overzichtelijk. Verder ben je een teamplayer, maar kan je af en toe ook afstand nemen van het team door kritisch te kijken naar verbeteringen die het team kan maken. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.
De competenties, die bij de functie horen, zijn: resultaatgericht, accuraat, stressbestendig, communicatief vaardig, organisatiesensitief, initiatiefvol, proces- en klantgericht en gewend om binnen tijdslimieten te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Engels: minimaal B2 niveau).

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten (CAO NU). De aanstelling betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van nog één jaar. Het salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.161,- en maximaal € 2.917,- per maand (schaal 7).
De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes. http://www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is toonaangevend voor onderwijs en onderzoek op het terrein van beleid en management in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, een pre-masteropleiding, twee masteropleidingen en post-academisch onderwijs. Daarnaast participeert ESHPM in een research master en een internationale joint degree. De onderzoeksthema’s van ESHPM zijn ‘marktordening en stelselinrichting’, ‘kwaliteit en doelmatigheid van zorg’ en ‘bedrijfsvoering van zorgorganisaties’.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • MBO
  • 1711201

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou