onderzoeker/ onderzoeksmanager project “Ondermijningsbeeld Rotterdamse Haven” 1,0 fte

onderzoeker/ onderzoeksmanager project “Ondermijningsbeeld Rotterdamse Haven” 1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 17 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de sectie Criminologie van Erasmus School of Law wordt het project “Ondermijningsbeeld Rotterdamse Haven” in opdracht van de gemeente Rotterdam uitgevoerd. Voor de uitvoering van het onderzoek zijn wij op zoek naar een onderzoeker/ onderzoeksmanager (m/v) die het logistieke proces van het project kan managen en waar nodig ook inhoudelijk kan ondersteunen bij de onderzoeksactiviteiten.

 

Projectomschrijving/ taakomschrijving

  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het onderzoeksproject;

  • Je plant en organiseert verschillende vergaderingen;

  • Je werkt mee aan de verschillende onderzoeksactiviteiten waaronder een systematische literatuurstudie; de focusgroepen, interviews en dossieranalyses;

  • Je schrijft (mee aan) (tussentijdse) rapportages;

  • Je schrijft mee aan wetenschappelijke artikelen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Voor dit project zoeken we een zelfstandig werkende onderzoeker met een afgeronde Master in de gedrags- of maatschappijwetenschappen bij voorkeur in de criminologie, sociologie, bestuurskunde of veiligheidskunde en tevens gevoel heeft voor het spanningsveld waarin het onderzoek zich bevindt. We zoeken iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, die in staat is om te functioneren in een team, punctueel en communicatief vaardig is en beschikt over sterke planningsvaardigheden.

 

Bijkomende functievereisten zijn:

  • Je hebt ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethoden;

  • Je bent vaardig met ATLAS.ti;

  • Je hebt goede analytische vaardigheden;

  • Je hebt goede academische schrijfvaardigheden;

  • Je hebt ervaring met dossieronderzoek;

  • Je hebt kennis over de (Rotterdamse) haven;

  • Je hebt goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische omgeving met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). U wordt aangesteld bij Erasmus School of Law. Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar. De omvang van de aanstelling is 38 uren (1,0) per week, afhankelijk van de geschiktheid van de kandidaat voor de diverse taken en eigen voorkeur. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.084,- bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime aanstelling.

 

De aanstelling zal zo snel mogelijk na 1 januari 2018 van start gaan.

Daarnaast omvat het aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 25.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt, die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2011-2013 heeft de EUR ambitieus geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De komende strategische planperiode van vier jaar zullen niet alleen de vruchten van deze investering worden geplukt, maar zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt.

http://www.eur.nl/

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 4000 studenten en werken circa 400 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van economie en rechten. Na de masteropleiding, verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Binnen Erasmus School of Law geldt dat het fundamentele uitgangspunt van wetenschappelijk onderzoek is dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context dat het recht vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van ESL om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht ESL internationalisering en interdisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid. Meer informatie over ESL onderzoeksprogramma’s, kunt u vinden op: http://www.esl.eur.nl/research/directory/programmes/

http://www.esl.eur.nl/

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Juridisch personeel
  • Gezondheid; Economie; Recht; Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • AT-2017.11/Cri

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou