All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over Everest

Everest

Everest vertaalt complexe business-vraagstukken in krachtige en toekomstgerichte toepassingen. Ze ontwikkelen intelligente web- en midoffice applicaties op maat voor multichannel communicatie, interactieve portals en ketenintegratie. Dit alles realiseren ze vanuit een Agile / Scrum aanpak, met name voor financiële dienstverleners en overheidsorganisaties.

Bij Everest werken 180 vindingrijke en gedreven mensen en heeft een omzet van 25 miljoen per jaar. Samen gaan ze unieke vraagstukken te lijf. Ze creëren ruimte om écht over iets na te denken en realiseren daardoor de meest slimme en duurzame oplossing voor hun klant. Ze nemen volledige projectverantwoordelijkheid bij hun klanten. Everest heeft een platte organisatiestructuur waarin elke medewerker vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Everest is een ambitieus bedrijf en onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is met ruim 1.400 medewerkers en dertien vestigingen een van de grootste beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. De TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector.

Andere TSS-bedrijven zijn PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, KZA, Yonder en PharmaPartners.