Medewerker Projectbeheer

Medewerker Projectbeheer

Geplaatst Deadline Locatie
15 feb 6 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wegens vertrek van een collega, zoeken wij op korte termijn een Medewerker Projectbeheer (m/v) voor 32 à 40 uur per week.
Het betreft een afwisselende en zelfstandige functie. Als Medewerker Projectbeheer bewaak je de aanwending en uitputting van projectbudgetten, toets je voorstellen voor mutaties in dienstverbanden aan subsidievoorwaarden en voer je resulterende mutaties door. Tevens ontwikkel en genereer je projectrapportages op het raakvlak van voornamelijk Financiën, subsidieverstrekker en P&O. Je brengt (risico's op) overbesteding/onderbesteding in kaart en adviseert Hoofd Financiën en de Instituutsmanager over oplossingen. Tot slot bereid je de benodigde managementinformatie voor ten behoeve van de jaarlijkse planning & control gesprekken met leidinggevenden.

Specificaties

NWO-I

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie heeft:
• hbo denk- en werkniveau;
• een opleiding op bedrijfskundig of financieel-administratief gebied;
• ervaring met Microsoft Office en ERP-software, bij voorkeur Unit4-UBW;
• kennis van administratieve organisatie en subsidievoorwaarden;
• cijfermatig inzicht en accuratesse;
• probleemanalytisch vermogen en samenwerkingsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: twee jaar.

Voor aanstelling in deze functie is een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' vereist. De aanvraagkosten worden door AMOLF vergoed. Indiensttreding bij NWO-I vindt plaats voor een periode van twee jaar; aansluitend behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Het salaris voor deze positie bedraagt, afhankelijk van uw opleiding en ervaring, bij een fulltime aanstelling maximaal € 46.600,= bruto per jaar (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering, schaal 7 of 8), conform de Cao-Onderzoekinstellingen. De arbeidsvoorwaarden van NWO-I zijn geregeld in de Cao-Onderzoekinstellingen. De Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.De sfeer op het instituut wordt in hoge mate bepaald door jonge, enthousiaste, veelal buitenlandse medewerkers. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend (zie www.nwo-i.nl). Training on the job en studiefaciliteiten zijn vanzelfsprekend.  Het betreft een voltijds dienstverband van twee jaar, met de intentie van een aansluitend vast dienstverband.

Werkgever

AMOLF

De afdeling Financiën ondersteunt twee onderzoeksorganisaties; AMOLF en ARCNL. Bij deze organisaties op het Amsterdam Science Park werken in totaal circa 240 onderzoekers en 80 ondersteunende medewerkers. AMOLF verricht fundamenteel onderzoek naar de fysica van complexe materie en creëert nieuwe functionele materialen, in samenwerking met universiteiten en industrie. Zie ook http://www.amolf.nl/. Het Advanced Research Center for Nanolithography (ARCNL) verricht fundamenteel onderzoek aan de fysica en technologie van nanolithografie, in het bijzonder voor toepassing in de halfgeleiderindustrie. Het ARCNL is een publiek-private samenwerking tussen ASML en meerdere kennisinstellingen. Zie ook http://www.arcnl.nl/.
De afdeling Financiën is onderverdeeld in drie onderdelen, namelijk financiële administratie, inkoop en projectbeheer. De financiële administratie behandelt declaraties en is verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Inkoop is verantwoordelijk voor de bestellingen, de goederenontvangst en -verzending en de administratieve verwerking daarvan. Projectbeheer is verantwoordelijk voor de administratie van projecten van de diverse onderzoeksgroepen. De afdeling Financiën bestaat - naast het hoofd - uit zeven medewerkers.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 40 uur per week
  • max. €3290 per maand
  • HBO+
  • AT-37167

Locatie

Van Vollenhovenlaan 659, 3527 JP, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou