3 Lectoren Lectoraat Health Innovations and Technology

3 Lectoren Lectoraat Health Innovations and Technology

Geplaatst Deadline Locatie
15 aug 16 sep Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

3 Lectoren Lectoraat Health Innovations and Technology voor Fontys

Functieomschrijving

Wat ga je doen? 
FPH sluit met haar kennisagenda aan bij lokale, nationale (en internationale) agenda’s en profileert zich op drie kennisthema’s: technologie in de zorg, zelfregie en interprofessioneel samenwerken. Om de kennisontwikkeling vorm te geven, zijn we naast de huidige lector op zoek naar drie lectoren. 

Lectoraat Health Innovations and Technology (HIT) is een breed opgezet lectoraat binnen de Paramedische Hogeschool, passend binnen de Brainportregio. Binnen het lectoraat wordt kennis ontwikkeld over de rol die technologie speelt en in de toekomst kan spelen in de zorg in het licht van demografische veranderingen. Er wordt binnen het lectoraat daarbij onder meer kennis ontwikkeld over ontwerp, acceptatie- en implementatie van technologie en over de invloed die technologie heeft op het (samen)werken tussen professionals en het ondersteunen van zelfregie. De (rol van) technologie binnen de gezondheidszorg speelt bij het onderzoek altijd een rol.

Binnen dit lectoraat zijn we op zoek naar drie lectoren die samen met de drie themagerichte profileringsteams van docenten en studenten de kennisthema’s door ontwikkelen. De nieuwe lectoren werken hierin samen met de huidige lector om de onderlinge samenhang binnen het overkoepelende thema van HIT te waarborgen.

Werkzaamheden:

  • Nieuwe ontwikkel- en onderzoeksprojecten opzetten en acquireren. Dit omvat de definitie van onderwerpen, het benaderen van partners, het schrijven van (internationale) projectvoorstellen, het werven van financiering en relaties opbouwen en onderhouden met bedrijven en onderzoeksinstellingen;
  • In een team van docenten en studenten onderzoek, onderwijs en post-initieel onderwijs ontwikkelen en uitvoeren gerelateerd aan de vijf opleidingen en het lectoraat Health Innovations and Technology met accent op een van de profileringsthema’s zelfregie, technologie en/ of interprofessioneel samenwerken;
  • In inhoudelijke afstemming met de huidige lector en in samenwerking met projectpartners, docenten en -onderzoekers uit het profileringsteam en de andere themalectoren de verantwoordelijkheid krijgen voor het voorbereiden, opzetten en vormgeven van onderzoeksprojecten.

Specificaties

Fontys Hogescholen

Functie-eisen

Ben je:

  • Gepromoveerd en een ervaren onderzoeker;    
  • Iemand die binnen het lectoraat HIT mede vorm kan geven aan één van de profileringsthema’s;
  • Zelfstandig, sensitief, humorvol, initiatiefrijk en creatief, maar vooral een echte teamspeler die midden in het team van docenten, onderzoekers én studenten wil staan;
  • Iemand die verbindingen kan leggen met alle bachelors binnen FPH, collega-lectoren, directeuren, bedrijven, kennispartners, onderwijsinstellingen in de regio en werkveldpartners van FPH?

En heb je:

  • Kennis van en ervaring met het paramedische werkveld en de rol en waarde van technologie hierbinnen;
  • Aantoonbare ervaring in het domein zorg en technologie, zelfregie en/of interprofessioneel samenwerken;
  • Ervaring met praktijkgericht onderzoek, hetgeen blijkt uit uitgevoerde projecten en/of uit publicaties;
  • Affiniteit met diverse onderzoeksmethodes;
  • Ervaring met het ontwikkelen, aanvragen en uitvoeren en managen van (internationale) projecten;
  • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden in woord en geschrift;
  • Affiniteit met het hoger beroepsonderwijs en werk je graag samen met docenten en studenten?

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Contractvorm : Tijdelijk voor 4 jaar
Inschaling : 14 - min. 4721,54 - max. 6317,86
Extra informatie : Het lectoraatsplan is op aanvraag beschikbaar via sollicitatie@fontys.nl. Schaalindeling afhankelijk van ervaring/deskundigheid.

Werkgever

Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen is een open organisatie waarin studenten en medewerkers leren in wisselwerking met de praktijk. Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit zijn kernwaarden van Fontys.

Afdeling

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) leidt studenten op tot toekomstbestendige, ondernemende en maatschappelijke bewuste zorgprofessionals. Als kennisinstituut levert Fontys daarnaast met studenten, docenten en werkveld een bijdrage aan het aanpakken van maatschappelijke en zorgvraagstukken in het paramedisch werkveld. FPH biedt vijf paramedische opleidingen op hbo-niveau (bachelor) aan: logopedie, fysiotherapie, podotherapie, Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) en Mens en Techniek - Differentiatie Orthopedische Technologie.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Techniek; Gezondheid
  • 14—28 uur per week
  • €4721—€6317 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT 17.I01.002

Werkgever

Fontys Hogescholen

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rachelsmolen 1, 5612 MA, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou