Promovendus Open Campus Design

Promovendus Open Campus Design

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 14 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hanzehogeschool Groningen - Promovendus Open Campus Design

Functieomschrijving

De Hanzehogeschool Groningen (Kenniscentrum NoorderRuimte; www.noorderruimte.nl) en de Rijksuniversiteit Groningen (Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen; www.rug.nl/frw) zijn op zoek naar een Promovendus Open Campus Design.

Als promovendus ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van bovengenoemd onderzoek, binnen vier jaar resulterend in een proefschrift, welke in het openbaar verdedigd wordt. Hiervoor wordt je aangemeld bij de Graduate School of Spatial Sciences van de RUG.

Van de promovendus wordt verwacht dat hij/zij minimaal vier internationale wetenschappelijke publicaties schrijft en regelmatig communiceert over de (deel)onderzoeksresultaten aan DFB. Hij/zij onderhoudt contacten met de directeuren en legt tevens (inter)nationale contacten met andere interne en externe partners relevant voor het onderzoek.

Specificaties

Hanze

Functie-eisen

Wij zoeken bij voorkeur iemand die maximaal vier jaar geleden een universitaire opleiding op masterniveau heeft afgerond, bijvoorbeeld met een combinatie van (master/master, bachelor/master) Ruimtelijke Wetenschappen, Ondernemerschap, (Facility) Management, Bedrijfskunde, Vastgoed en/of (Landschaps) Architectuur. Daarnaast heb je kennis over, ervaring met of aantoonbare belangstelling voor het gebruik van de gebouwde omgeving ten bate van gebruikers (o.a. kennisdeling, facility design & planning, (ver)bouw, gebiedsontwikkeling, evidence-based design, service design). Je bent een enthousiaste onderzoeker met affiniteit voor zowel wetenschappelijk als praktijkgericht onderzoek. Je bezit sterke communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk, in Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband bij beide organisaties van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor de duur van het promotieonderzoek van maximaal vier jaar, afhankelijk van de voortgang van het onderzoek. Jaarlijks vindt er een voortgangsevaluatie plaats.

Aanstelling bij de Hanzehogeschool Groningen geschiedt volgens de bepalingen van de CAO- hbo in de functie Hoofdinstructeur praktijkonderwijs, functieschaal 10. Het salaris bedraagt het eerste jaar € 2.459,- bruto per maand (fulltime).

Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Werkgever

Hanzehogeschool Groningen (HG)

Als promovendus heb je een volledige aanstelling bij de Hanzehogeschool Groningen (HG) en een nul-aanstelling bij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Binnen de HG ben je werkzaam bij het lectoraat Facility Management en is je onderzoek ingebed in het Kenniscentrum NoorderRuimte. Je bent aangesloten bij de innovatiewerkplaats campus design. Binnen de RUG ben je werkzaam bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen en is uw onderzoek ingebed in de Graduate School of Spatial Sciences.

Het promotieonderzoek vindt plaats onder begeleiding van prof. dr. Oscar Couwenberg (Governance and Geography, promotor) en dr. ir. Terry van Dijk (Planologie, copromotor) van de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, en lector dr. Mark P. Mobach (Facility Management, copromotor) van de Hanzehogeschool Groningen. 

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 40 uur per week
  • max. €2459 per maand
  • Universitair
  • SP v17.0034

Locatie

Zernikepark 2, 9747 AN, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou