Database-, Social- en E-mailmarketeer

Database-, Social- en E-mailmarketeer

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 29 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool Leiden zoekt een Database-, Social- en E-mailmarketeer (0,8 - 1,0 fte)

Functieomschrijving

De Database-, Social- en E-mailmarketeer geeft gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot online communicatie-vraagstukken richting verschillende in- en externe doelgroepen. De Database-, Social- en E-mailmarketeer is gesprekspartner van MarCom adviseurs, opleidingsmanagers, lectoren en gerelateerd werkveld inzake strategische en/of communicatie-vraagstukken op het gebied van het email-, online- en social beleidsterrein. 

De belangrijkste taken zijn:

  • Bedenken, vormgeven, opzetten en uitzetten van DM-, social-, en emailmarketingcampagnes;
  • Adviseren management over online marketingcommunicatie: het opstellen van klantcontract strategieën, analyses, rapportages, klantprofielen, segmentatie en accountability prognoses;
  • Monitoring online community’s;
  • Opstellen en briefen van Search advertising campagnes naar Online marketing(advies) bureau;
  • Inzichtelijk maken van Student- & Medewerker Journey/ stakeholders en hierbij kansen signaleren (email life-cycle);
  • Het door ontwikkelen en uitbouwen van het huidige crm-systeem (en dashboarden) en het in kaart brengen van diverse doelgroepen d.m.v. data-analyse.

Specificaties

Hogeschool Leiden

Functie-eisen

De kandidaat is een zeer ervaren en communicatief sterke online marketeer (2 – 5 jaar ervaring) met een relevante opleiding op HBO/WO-niveau. En beschikt over affiniteit met sociale netwerken, online campagnestrategie en een voorliefde voor data analyse. De kandidaat heeft ervaring opgedaan in complexe organisaties en weet de weg te vinden binnen een politiek-bestuurlijke setting. De kandidaat kan uitstekend zelfstandig communicatieplannen en trajecten ontwikkelen, verdedigen, ombouwen en implementeren. En is initiatiefrijk, creatief en vernieuwend. De kandidaat heeft een stevige, enthousiaste, aimabele en inspirerende persoonlijkheid met kennis van CRM, Direct Marketing en klantgedrag. Kennis van Dynamics 365 en MailPlus is een pré.

Profiel van onze ideale kandidaat

De kandidaat heeft een ‘senior’ niveau. Ervaring in advisering is een pré, affiniteit met het hoger onderwijs ook. De kandidaat is analytisch, is een online ‘baas’, heeft strategisch inzicht en een goede politieke antenne/ de nodige omgevingssensitiviteit.

Wij zoeken een krachtige persoonlijkheid: zelfstandig, een multi-tasker, maar ook verbindend en teamplayer. CanDo mentaliteit verpakt in een natuurlijk enthousiasmerend gedrag. Bovenal bereidt om te pionieren.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Functie (Beleids)adviseur A/B. Het salaris is minimaal € 2638,45 en maximaal € 3994,25 (schaal 9/10) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (36 uur).

Werkgever

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden werkt met de waarden passie, talent en menselijke maat. Zij is betrokken bij actuele beroepsmatige en maatschappelijke vraagstukken.

De Hogeschool heeft een activerende leer- en werkomgeving voor het opleiden van toekomstig beroepskrachten. Tevens leidt zij beroepskrachten verder op en draagt zij door onderzoek in brede zin bij aan innovatie van de beroepspraktijk. De hogeschool heeft ongeveer 10.000 studenten en 1.000 medewerkers. De opleidingen zijn ondergebracht in vijf faculteiten.

Afdeling

Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie verzorgt op strategisch, tactisch en operationeel niveau de interne- en externe communicatie van alle opleidingen, cursussen, lectoraten en projecten binnen Hogeschool Leiden. Binnen Marketing & Communicatie opereren allround adviseurs en medewerkers op het gebied van pers- & public relations, communicatie, traffic van print & evenementen, online, CRM en marketing.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 28.8—36 uur per week
  • €2638—€3994 per maand
  • Universitair
  • AT 44/2017/M&C

Werkgever

Locatie

Zernikedreef 11, 2333 CK, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou