All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over Hogeschool Rotterdam

Over Hogeschool Rotterdam

De dynamiek tussen studenten, docenten en lectoren, de bedrijvigheid en collegialiteit binnen Hogeschool Rotterdam zijn kenmerken die een positief werkklimaat garanderen. Jonge volwassenen leren doen en doeners leren denken. Een bijdrage leveren aan zowel het afleveren van gekwalificeerde startende beroepsbeoefenaren als aan duurzame oplossingen voor de belangrijke thema’s die spelen in onze metropool. Hogeschool Rotterdam biedt een krachtige, uitdagende en inspirerende leer- en werkomgeving. Voor onze studenten, maar ook voor onderzoekers en docenten.

Praktijkgericht onderzoek is van cruciaal belang voor Hogeschool Rotterdam. De ruim 33.000 studenten die de hogeschool opleidt hebben een kritische, onderzoekende en ondernemende houding nodig om de Rotterdamse beroepspraktijk van vernieuwende impulsen te voorzien. Zo’n 50 lectoren en ruim 2000 docenten vertalen kennis naar de curricula van de opleidingen. De kwaliteit van het onderwijs en de vervlechting van onderzoek en onderwijs in concrete beroepssituaties staan hoog in het vaandel.

Meer over:

Hogeschool Rotterdam

Profiel

Onderzoeksnieuws

Publicaties en contact

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Hogeschool Rotterdam (HR)