Docent Huidtherapie

Docent Huidtherapie

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 20 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Docent Huidtherapie voor Hogeschool Utrecht (HU). Zet Jij Je Vakdeskundigheid En Kwaliteiten In Voor Studenten Huidtherapie?

Functieomschrijving

Als docent Huidtherapie werk je met studenten aan drie competentiegebieden, waarbij het eerste competentiegebied het beroepsspecifieke gebied is, dat de kern van het werk van de huidtherapeut vormt. Dit eerste competentiegebied is Preventie, zorg, training en advies: werken met en voor patiënten met de beroepsrollen zorgaanbieder / therapeut, trainer, adviseur en coördinator.

Zet Jij Je Vakdeskundigheid En Kwaliteiten In Voor Studenten Huidtherapie?

Het tweede competentiegebied is Werken in en vanuit een organisatie, met daarin de rollen manager, ondernemer en begeleider/coach. Het derde competentiegebied wordt gevormd door Werken aan professionalisering, met de beroepsrollen beroepsbeoefenaar, innovator. In de opleiding komen naast de vaktechnische inhoud ook kwaliteitszorg, communicatie en psychologie aan bod. In onze moderne kliniek behandelen studenten patiënten en starten wij met het verrichten van onderzoek. In deze functie ontwikkel je zowel jezelf als het vakgebied.

Je werkzaamheden
Als docent beschik je over visie op het beroep en draag je bij aan de verbreding en verdieping van het onderwijscurriculum in alle leerjaren van de opleiding Huidtherapie. Je ontwikkelt en verzorgt onderwijs in teamverband met huidtherapeuten, artsen en andere deskundigen. Daarnaast begeleid je studenten bij het uitvoeren van onderzoek en projecten.

Specificaties

Hogeschool Utrecht (HU)

Functie-eisen

Je bent een inspirerende en enthousiaste huidtherapeut en je beschikt bij voorkeur over een mastertitel of studeert hiervoor in een voor de Huidtherapie relevant domein. Je hebt enkele jaren werkervaring, liefst als huidtherapeut, in de gezondheidszorg en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in het onderwijs. Aangezien het verzorgen van onderwijs in Licht en Laserbehandelingen en Wondverzorging onderdeel gaat uitmaken van je werkzaamheden, is ervaring hiermee van belang.

Je bent een flexibele teamspeler en kunt goed samenwerken. Je bent resultaatgericht, kunt inspireren en overtuigen. Je wilt je kennis en kunde delen met aankomende beroepsbeoefenaren en collegas. Onze studenten hebben in hun beroepspraktijk brede culturele vaardigheden nodig. Het is daarom een pre als je op dit gebied extra competenties in huis hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een jaarcontract (D4) met een omvang van minimaal 0,4 en maximaal 0,6 fte. Verlenging of omzetting in een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2.638,45 en maximaal 3.994,25 (schaal 10). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. Wij hebben daarnaast goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor docenten is hiervoor 10% van de werktijd beschikbaar. Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en extras zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness.

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

De HU is een transparante organisatie door open communicatie met elkaar en onze omgeving. De besturingsfilosofie van de HU is gebaseerd op het werken in teams. Uitgangspunt in de samenwerking is dat we onze kennis delen en doen wat we beloven, in- én extern. Dat betekent dat we elkaars verschillende competenties en expertises consistent erkennen, gebruiken, delen en versterken. Zodat we er met elkaar uit halen wat er in zit. Hogeschool Utrecht is een kennisorganisatie. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving. De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies. 
Met 3500 medewerkers vormen we een grote organisatie waarin de menselijke maat centraal blijft staan. De HU heeft vestigingen in de steden Utrecht en Amersfoort. Daarnaast worden de activiteiten van het Seminarium voor Orthopedagogiek regionaal georganiseerd vanuit de regiokantoren.

Afdeling

Huidtherapie

Huidtherapie is een van de zeven opleidingen binnen het Instituut voor Paramedische Studies. Dit Instituut verzorgt bacheloropleidingen en post hbo onderwijs voor paramedische beroepsbeoefenaren. Het team van Huidtherapie bestaat uit ongeveer 25 docenten die zeer betrokken zijn bij hun studenten en de ontwikkeling van het beroep.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • 24—32 uur per week
  • €2638—€3994 per maand
  • Universitair
  • AT Huidtherapie

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Oudenoord 330, 3513 EX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou