Manager HU Klinieken

Manager HU Klinieken

Geplaatst Deadline Locatie
30 aug 30 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Manager HU Klinieken voor Hogeschool Utrecht (HU)

Functieomschrijving

Als manager van de HU Klinieken geeft je leiding aan het ondersteunende team (5,6 fte) dat ten dienste staat van het praktijkonderwijs en het onderzoek van het instituut. Je bent eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de HU Klinieken en de schakel tussen de ondersteuning en het onderwijs en het praktijkgericht onderzoek. Je volgt de ontwikkelingen in de zorg en het onderwijs dan ook op de voet en speelt daarop in, in overleg met de verschillende betrokken partijen.

Als manager heb je kwaliteit van zorg en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Je maakt onderdeel uit van een groot team docenten, studenten, onderzoekers en patiënten en bent daarin de verbindende factor.

Je werkzaamheden
De werkzaamheden van de Manager HU Klinieken zijn heel divers en bestaan voor een groot deel uit bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor de investeringen en inkoop van middelen en materialen en het onderhoud daarvan (3,4 k investeringen). Je voert beleid op kwaliteit (PDCA, klachtencommissie) en zorgt ervoor dat er gewerkt wordt volgens wet- en regelgeving (KEW, hygiëne en infectiepreventie), en op een veilige manier (privacy, ARBO). Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische processen (planning, werven patiënten, beheren kengetallen, etc.). De informatietechnologie binnen deze zorg-, onderwijs en onderzoekomgeving is complex, uniek en constant aan verandering onderhevig. Hierin speel je een voortrekkersrol. Momenteel wordt nagedacht over hoe de HU Klinieken in de toekomst onderdeel uit kunnen maken van een groter netwerk. Mogelijk zullen de HU Klinieken verhuizen naar een ander locatie, wat dan onder jouw verantwoordelijkheid valt.

Specificaties

Hogeschool Utrecht (HU)

Functie-eisen

HBO niveau met ervaring in bedrijfsvoering in de zorg. Als stijl van leidinggeven de voorkeur voor een coachende leidinggevende, gezien de professionele omgeving. Door diversiteit aan werkzaamheden is het belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen. Affiniteit met ICT is van groot belang, gezien de impact en de complexiteit van het ICT landschap en de verregaande eisen op het gebied van privacy. Vanwege het feit dat je samenwerkt met veel verschillende afdelingen, collegas en organisaties, zijn overtuigingskracht en goede intermenselijke omgangsvormen voorwaarde om de HU Klinieken verder te kunnen ontwikkelen. Zelf ben je nieuwsgierig en leergierig en hebt affiniteit met zorg, onderwijs en onderzoek. Je bent goed in staat zelf beslissingen te nemen en koers te bepalen, waarbij je rekening houdt met de verschillende perspectieven. Als persoon ben je collegiaal, gedreven en beschik je over een gezonde dosis humor.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een jaarcontract (D4) met een omvang van 0,6 fte. Verlenging of omzetting in een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Interne kandidaten behouden hun rechtspositie. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 3.392,46 en maximaal 5.301,29 (schaal 11of 12) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. Wij hebben daarnaast goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor docenten is hiervoor 10% van de werktijd beschikbaar. Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en extras zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness.

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

De HU Klinieken is gevestigd op de Uithof en is de locatie waar onderwijs, onderzoek en zorg samen komen.

Het is een professionele, levendige omgeving waar een hecht team van 8 ondersteuners ervoor zorgt dat docenten en studenten hun werk goed kunnen uitvoeren en patiënten gastvrij ontvangen worden.

De HU is een transparante organisatie door open communicatie met elkaar en onze omgeving. De besturingsfilosofie van de HU is gebaseerd op het werken in teams. Uitgangspunt in de samenwerking is dat we onze kennis delen en doen wat we beloven, in- én extern. Dat betekent dat we elkaars verschillende competenties en expertises consistent erkennen, gebruiken, delen en versterken. Zodat we er met elkaar uit halen wat er in zit. Hogeschool Utrecht is een kennisorganisatie. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving. De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies. 
Met 3500 medewerkers vormen we een grote organisatie waarin de menselijke maat centraal blijft staan. De HU heeft vestigingen in de steden Utrecht en Amersfoort. Daarnaast worden de activiteiten van het Seminarium voor Orthopedagogiek regionaal georganiseerd vanuit de regiokantoren.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Marketing en communicatie; IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 24 uur per week
  • €3392—€5301 per maand
  • Universitair
  • AT 45943

Werkgever

Hogeschool Utrecht (HU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Daltonlaan 300, 3584 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou