Projectmanager ICT ondersteuning

Projectmanager ICT ondersteuning

Geplaatst Deadline Locatie
12 jan 25 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool van Amsterdam (HvA) - Projectmanager ICT ondersteuning

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je initiator en manager van projecten binnen de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) gericht op de ICT ondersteuning van studenten en medewerkers. Dit doe je vanuit een strategisch en informatietechnologisch perspectief, rekening houdend met de IT governance van UvA en HvA. Je volgt ICT-trends in het hoger onderwijs en onderhoudt contacten met hiertoe relevante partijen binnen en buiten de instelling. Jouw kennis weet je te vertalen naar adviezen en projectvoorstellen voor UvA en HvA. Dit doe je in overleg met de ICT architecten van ICTS. Hiërarchisch val je onder de afdelingsmanager Sturing en Ondersteuning van de divisie Vernieuwing van ICTS.

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

De juiste kandidaat:

  • heeft een afgeronde hbo-opleiding;
  • heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager in een vergelijkbare organisatie;
  • heeft ervaring met het leidinggeven aan innovatieve ICT-projecten;
  • is organisatiesensitief en heeft het vermogen te overtuigen en te verbinden;
  • heeft een zelfstandige en assertieve persoonlijkheid;
  • heeft aantoonbare kennis van verander-/projectmanagement;
  • kan collega’s vakinhoudelijk begeleiden en ondersteunen alsmede optreden als vraagbaak over ICT oplossingen ten behoeve van studenten en medewerkers;
  • is in staat om de aansluiting tussen techniek en organisatie te realiseren;
  • kan zich makkelijk op meerdere niveaus binnen een complexe organisatie begeven en is in staat is bewustwording te creëren;
  • is in staat om te prioriteren, overzicht te behouden en kalm en adequaat te handelen, ook in hectische situaties.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Projectmanager 4. Bij deze functie hoort de loonschaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.661,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan deze worden omgezet voor onbepaalde tijd. De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Afdeling

Divisie Vernieuwing

De divisie Vernieuwing richt zich op het zodanig vernieuwen van de ICT-dienstverlening dat zoveel mogelijk wordt voldaan aan de veranderende wensen en verwachtingen van bestuurders, medewerkers, docenten, studenten en onderzoekers. De divisie Vernieuwing bestaat uit drie afdelingen: Onderwijs en Onderzoek, Sturing en Ondersteuning en Projectmanagement. De afdeling Sturing en Ondersteuning richt zich op de secundaire en tertiaire processen van de Universiteit en de Hogeschool en volgt het beleid van de Expertisegroepen Onderwijslogistiek, Bedrijfsvoering en Basissystemen. De afdeling heeft als aandachtsgebieden het realiseren van nieuwe ICT-dienstverlening ten behoeve van de ondersteuning van het management, de staven en de diensten. De sfeer in binnen de afdeling is te beschrijven als gemoedelijk en betrokken. De afdeling bestaat uit architecten, projectmanagers en consultants.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 40 uur per week
  • max. €4661 per maand
  • Universitair
  • SP 957056

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wibautstraat 2, 1091 GM, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you