Docent / onderzoeker Productietechnieken & Projectmanagement (0,8 - 1,0 fte)

Docent / onderzoeker Productietechnieken & Projectmanagement (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 4 okt Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek, Instituut HAN Automotive voor de campus in Arnhem per 1 november 2017 een: Docent / onderzoeker Productietechnieken & Projectmanagement (0,8 - 1,0 fte)

Functieomschrijving

Wat zijn uw werkzaamheden?

  • Uw hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van onderwijs en het doen van praktijkgericht onderzoek.
  • Daarbij voert u de volgende taken uit:
  • U ontwikkelt, verzorgt en toetst onderwijs vanuit moderne werkvormen waarin de verschillende beroepstaken en de daaraan gekoppelde competenties van de Automotive Engineer centraal staan.
  • U begeleidt studenten in diverse fasen van de opleiding.
  • U denkt mee over aansprekend en vernieuwend onderwijs en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken.
  • U draagt bij aan organisatiestaken en u levert samen met uw collega’s een bijdrage aan innovatie, kennisontwikkeling en kenniscirculatie in het onderwijs en de beroepspraktijk.

Het is ook mogelijk om deze vacature op te splitsen; u kunt dus ook solliciteren indien u niet bekwaam bent in alle genoemde vakgebieden.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een academisch werk- en denkniveau en passie voor onderwijs en onderzoek. U hebt minimaal een afgeronde relevante masteropleiding en ervaring in het vakgebied.
U hebt kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van:

  • productietechnieken, -omgeving en
  • projectmanagement in de Automotive sector,
  • CAD en technisch tekenen

U hebt werkervaring in de productieomgeving van de Automotive industrie.

U hebt affiniteit met leerprocessen en omgang met jong volwassenen. U bent communicatief, sociaal vaardig en collegiaal. Daarnaast bent u in het bezit van een didactische aantekening of bent u bereid deze te behalen. U beschikt over aantoonbaar goede Engelse en bij voorkeur ook Duitse taalvaardigheden. U bent in het bezit van een Cambridge-certificaat (CAE) of bereid dit te behalen. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor 1 jaar. Afhankelijk van het functioneren en de ontwikkelingen binnen de HAN zal tijdig bekeken worden of verlenging tot de mogelijkheden behoort. U wordt aangesteld in de functie van docent, waarbij we verwachten dat u op termijn doorgroeit naar de functie van hoofddocent. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof. Bovendien biedt het interne scholings- en trainingscentrum HAN Academy uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarmee we onze medewerkers stimuleren om zich blijvend te ontwikkelen.

Werkgever

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Het instituut HAN Automotive – als onderdeel van de Faculteit Techniek- heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de (internationaal) beschikbare kennis over Automotive toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Dat gebeurt via Bachelor en Master opleidingen. Op dit moment volgen er in de Bachelor circa 900 studenten het onderwijs, onder wie circa 100 internationale studenten in de Engelstalige variant. De Master is volledig Engelstalig. Onderzoek, testen en opleidingen zijn nauw met elkaar verbonden, in samenwerking met het lectoraat HAN-AR (Automotive Research). HAN Automotive werkt in het Automotive Center of Expertise (ACE) samen met Fontys Automotive, Hogeschool Rotterdam Automotive en met toonaangevende Nederlandse Automotive bedrijven.

De HAN kiest ervoor het onderwijs en onderzoek vorm te geven in nauwe samenwerking met de regio en het werkveld. Door deze krachtige verbinding leveren we goed opgeleide, praktijkgerichte professionals af en ontwikkelen we doorlopend innovaties met en voor onze regio.
Kenmerkend voor onze manier van samenwerken is een sfeer van vertrouwen en inspiratie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • 32—36 uur per week
  • max. €4661 per maand
  • Universitair
  • AT 167709

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Ruitenberglaan 29, 6826 CC, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou