Projectmedewerker (m/v)

Projectmedewerker (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
8 feb 18 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vogeltrekstation is per direct op zoek naar een Projectmedewerker 0,8 FTE (30,4 uur p/w) - Vacaturenummer VT-18002

Functieomschrijving

De projectmedewerker is verantwoordelijk voor het beheer van de individuele ringmachtigingen, de administratie rond de opleiding van aspirant-ringers, en de organisatie van diverse bijeenkomsten voor vrijwillige ringers.  Tevens coördineert de projectmedewerker twee demografische monitoring-projecten en het surveillanceprogramma voor op mensen overdraagbare ziektes bij vogels. De coördinatie van deze projecten omvat alle contacten met de deelnemers, informatievoorziening, vraagbaakfunctie, gegevensbeheer en rapportage. Als projectmedewerker ondersteun je tevens een wisselend aantal kortlopende projecten voor externe opdrachtgevers. De projectmedewerker werkt nauw samen met de andere medewerkers binnen het kleine team en kan worden ingezet voor diverse andere taken wanneer dat nodig is, onder andere op het gebied van databeheer en websitebeheer.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Als projectmedewerker beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en ben je in staat zelfstandig een projectadministratie te voeren. Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal HBO niveau en over enige ervaring binnen een soortgelijke functie. Je bent thuis in computergebruik op een Windows-platform en in alle gangbare Microsoft Office applicaties. Je werkt nauwkeurig en georganiseerd en bent flexibel. Je bent analytisch ingesteld en vindt het leuk om met gegevens om te gaan. Goede contactuele vaardigheden zijn noodzakelijk in de constante interacties met ringers en opdrachtgevers. Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk. Enige kennis van vogels en vogelonderzoek en kennis van of ervaring met ringonderzoek is wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling:
De aanstelling is een deeltijdaanstelling voor bepaalde tijd van een periode van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal 1 jaar. Het deeltijdpercentage bedraagt 0,8 fte.

Salaris:
Afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal €3.292- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8 CAO-Nederlandse Universiteiten) exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Pensioenregeling en de mogelijkheid tot uitruil van arbeidsvoorwaarden maken hiervan onderdeel uit.

Werkgever

NIOO - KNAW

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO) is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) doet fundamenteel en strategisch ecologisch onderzoek en bestudeert organismen, populaties, levensgemeenschappen en ecosystemen.

Vogeltrekstation – Centrum voor vogeltrek en -demografie is een samenwerkingsverband van het NIOO-KNAW en de Ringersvereniging. Het Vogeltrekstation is hèt expertisecentrum op het gebied van vogeltrek en vogeldemografie en regelt de dagelijkse gang van zaken rond het vangen en ringen van vogels voor wetenschappelijk onderzoek, beleid en bescherming.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 30.4 uur per week
  • max. €3292 per maand
  • HBO
  • AT3992

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou