All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Social Media

De Universiteit Leiden heeft veel accounts op social media en dit aantal groeit nog gestaag. Via deze kanalen houdt de Universiteit geïnteresseerden de hoogte van nieuws, evenementen en vacatures. Hieronder een overzicht van de grootste social media accounts die in het beheer zijn van de Universiteit Leiden en de faculteiten. 

LinkedIn

Op onze company page bieden we een breed overzicht van wat er speelt binnen de gehele Universiteit Leiden op het gebied van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Daarnaast geven wij een beeld van de Universiteit als werkgever op onze careerpage. Hier vindt u ook alle vacatures.

In de vele LinkedIn groepen kunnen alumni, studenten, medewerkers en onderzoekers met elkaar in gesprek (let op: om de pagina te kunnen bekijken moet u ingelogd zijn).

Twitter

Op Twitter zijn bij de account van de universiteit lijsten te vinden van universitaire twitteraccounts. Benieuwd wie er allemaal twitteren op de Universiteit Leiden? Bekijk dan de Universiteit Leiden Twittergids.

De belangrijkste "corporate accounts" van Universiteit Leiden op Twitter zijn: 

UniLeiden, Nederlandstalige Twitteraccount

UniLeidenNews, Engelstalige Twitteraccount

LeidenAlumni, voor alumni

Facebook

De universiteit kent legio pagina's en groepen op Facebook, voor faculteiten, opleidingen en studenten. Een beknopt overzicht van universitaire Facebookpagina’s is te vinden op Facebook zelf. Voor een overzicht van de vacatures kunt u kijken op onze Werken bij pagina

YouTube

Op YouTube heeft de universiteit zowel een Nederlandstalig als Engelstalig kanaal. 

Foursquare

De universiteit heeft meerdere locaties in Leiden, en daar buiten, waar men onderwijst en onderzoekt. Kijk voor een overzicht eens op Foursquare

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Universiteit Leiden