Graduate School officer

Graduate School officer

Geplaatst Deadline Locatie
4 okt 18 okt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het faculteitsbureau van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden is per direct op zoek naar een Graduate School officer (0.5 fte).

Functieomschrijving

De Graduate School officer draagt bij aan de positionering en inbedding van de Graduate School en is verantwoordelijk voor het implementeren van de richtlijnen promotietrajecten 2015.

  • Algemeen contactpersoon en schakel tussen het College voor Promoties, faculteitsbestuur, pedel, promotores, andere faculteiten en het facultaire PhD platform voor zaken die de Graduate School betreffen;
  • Coördinatie van taken binnen het Graduate School Office, waarin het Admission Office voor toelating en registratie van promovendi en de administratieve begeleiding tijdens het promotietraject is ondergebracht;
  • Bewaking interne kwaliteitszorg promovendi met o.a. als taken:
  • verantwoording voor de algemene implementatie van de richtlijn Promotietrajecten 2015;
  • het ontwikkelen van vragenlijsten voor promovendi en, hiermee samenhangend, toezien op realisatie jaarlijkse intervisiebijeenkomst voor promovendi met een onafhankelijk staflid, met als doel procesbewaking promotietraject en vroegtijdige signalering van mogelijke knelpunten;
  • zorgdragen voor kwalitatief goede begeleiding door het rekruteren van ervaren promotores als “trainers” voor nieuwe promotores;
  • het opstellen en verantwoord voor handboek voor (toekomstige) promovendi;
  • verantwoordelijk voor de content strategie van de Graduate School website.
  • Afstemmingspartners zijn facultaire en universitaire actoren zoals de Dean van de Graduate School, het faculteitsbestuur, beleidsmedewerker onderzoek van het faculteitsbureau, de wetenschappelijk directeuren van de instituten, het Graduate School office, de medewerker professionalisering, de afdeling P&O en de afdeling Marketing en Communicatie.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Academische opleiding op doctoraal of masterniveau;
  • Affiniteit met het hoger onderwijs en de sociale wetenschappen in het bijzonder;
  • U kunt goed plannen, bent sociaal vaardig, proactief, punctueel, accuraat ingesteld en gericht op collegiale samenwerking;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • U bezit overtuigingskracht en hebt oog voor verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met een proeftijd van twee maanden. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van behoefte en gebleken geschiktheid. De functie wordt ingedeeld volgens het universitair functie ordeningsysteem (UFO) in beleidsmedewerker 3. Inschaling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 11). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.475,- en maximaal € 4.757,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl/.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/

Afdeling

Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen bestaat uit vier instituten: Pedagogische wetenschappen, Politieke Wetenschap, Psychologie en Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Ook het Centre for Science and Technology Studies is onderdeel van de faculteit. De faculteit heeft ongeveer 5.000 studenten en 600 medewerkers. Er wordt onderwijs verzorgd over en onderzoek verricht naar uiteenlopende onderwerpen die variëren van adoptie tot politiek gedrag.

https://www.universiteitleiden.nl/sociale-wetenschappen

Specificaties

  • Beleid- en staf; PhD; Onderwijs
  • max. 19 uur per week
  • Universitair
  • 3821

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stationsplein 3J, 2312 AJ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you