Datamanager LROI

Datamanager LROI

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 17 dec 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) - Datamanager LROI (0.8-1.0 FTE)

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een datamanager LROI (0.8-1.0 fte). Als datamanager geef je ondersteuning bij de verzameling, verwerking, beheer en documentatie van de verzamelde gegevens. Een belangrijke taak van de datamanager is het opzetten, uitbouwen en beheren van de onderzoeksdatabase van de LROI. Je beheert en bewerkt de gegevens in SAS Enterprise Guide (EG) en stelt vanuit deze software de gegevens ter beschikking aan de onderzoekers van de LROI. Ook beheer je het dashboard voor de ziekenhuizen in SAS Visual Analytics (VA) en breid je dit dashboard op de noodzakelijke punten uit. Daarnaast verzorg je de data-aanleveringen vanuit de ziekenhuizen en controleer je of deze van voldoende kwaliteit zijn om in de database op te nemen. Ten slotte houd je je bezig met het opschonen van de gegevens en bied je ziekenhuizen ondersteuning bij het controleren van de gegevens. 

Specificaties

LROI

Functie-eisen

  • Relevant HBO of WO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie (ervaring met het beheren, bewerken, ontsluiten en documenteren);
  • Ruime ervaring met SAS EG en SAS VA;
  • Systematisch en efficiënt werken;
  • Sterk analytisch vermogen en oplossingsgericht;
  • Affiniteit met de gezondheidszorg en in het bijzonder met orthopedische chirurgie is een pre;
  • Teamspeler;
  • Gemotiveerd en zelfstandig.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 0.8 – 1.0 fte. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Werkgever

Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI)

De Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) is een kwaliteitsregistratie van gewrichtsprothesen. Hierin staan de gewrichtsprothesen (heup, knie, enkel, schouder, elleboog, pols, vinger en duim) die in Nederland geplaatst zijn; zowel de primaire als de revisieoperaties. Ook zijn er patiëntvragenlijsten (PROMs) opgenomen in de LROI.

Sinds de start van de LROI in 2007 zijn er al bijna 600.000 gewrichtsprothesen geregistreerd. Uitgangspunt voor de oprichting van de LROI was het realiseren van een continu proces van feedback over de resultaten van in Nederland gebruikte gewrichtsimplantaten, zowel op prothese-niveau (‘wat is de levensduur van de ene prothese ten opzichte van een andere?’), als op afdelingsniveau (‘hoe zijn de resultaten van een afdeling ten opzichte van die van andere ziekenhuizen?’). Daarnaast speelt de LROI een belangrijke rol bij het bewaken van de veiligheid van gewrichtsimplantaten. In het geval van het terugroepen van een bepaald type implantaat, bijvoorbeeld na fabricagefouten, kan direct een overzicht worden gemaakt van de patiënten bij wie het betreffende implantaat is gebruikt. Meer informatie over de LROI vindt u op www.lroi.nl.

De LROI is opgezet door en wordt aangestuurd vanuit de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV). De NOV is de wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen in Nederland en heeft ruim 1400 leden. Zie www.orthopeden.org

http://www.lroi.nl

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • SP Datamanager LROI

Locatie

Bruistensingel 216, 5232 AD, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you