Onderzoeker in Opleiding (OIO) Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Onderzoeker in Opleiding (OIO) Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Geplaatst Deadline Locatie
7 jul 30 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jul 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de onderzoeker in opleiding die wij zoeken!

Functieomschrijving

Als onderzoeker in opleiding bij de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie (https://www.lumc.nl/org/kft/) verricht je onderzoek binnen de sectie Laboratorium ter verbetering van de patiëntenzorg. Het betreft een gezamenlijk onderzoek van de afdeling KFT (prof. dr. H-J Guchelaar) en de afdeling Nierziekten (prof. dr. J.W. de Fijter). Alle promovendi van de afdeling zijn ingeschreven bij de LUMC graduate school.
Je verricht onderzoeksactiviteiten op het gebied van modelmatige optimalisatie van immunosuppressieve therapie bij niertransplantatiepatiënten. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van PK/PD software pakketten waaronder NONMEM. Daarnaast ondersteun je een klinische studie waar medicatiebegeleiding van patiënten en het geven van dosisadvies op basis van ‘therapeutic drug monitoring (TDM)’ onderdeel van zijn.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een getalenteerde en zeer gemotiveerde kandidaat die een universitaire opleiding heeft afgerond en bij voorkeur een (bio)farmaceutisch profiel heeft. Ervaring met of affiniteit met PK/PD software zoals NONMEM en R-statistics is een pre. Daarnaast vind je het prettig om klinische taken te combineren met onderzoekstaken. Je bent nauwkeurig, productief en hebt een proactieve en resultaatgerichte werkhouding. Tevens ben je zelfstandig, ambitieus en heb je een groot doorzettingsvermogen. Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling ter vervaardiging van een proefschrift voor de duur van de opleiding, met een maximum van 4 jaar. Het salaris bedraagt € 2.266,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 2.903,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal OIO, CAO UMC).

 Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

 Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Werkgever

Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT)

Het Leids Universitair Medisch Centrum is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De sectie Laboratorium van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie beschikt over een zeer goed geoutilleerd laboratorium waarin door ca. 15 analisten alle facetten van geneesmiddel-gerelateerd laboratoriumonderzoek bedreven worden. Naast patiëntenzorg speelt wetenschappelijk onderzoek een belangrijke rol. Het laboratorium onderscheidt zich door het doen van farmacogenetische analyses, de ontwikkeling en kwaliteitscontrole van innovatieve geneesmiddelen (peptiden, celtherapieproducten) en intensieve betrokkenheid bij de TDM van transplantatiepatiënten.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €2903 per maand
  • Universitair
  • D.17.BS.RM.46

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you