OIO/Arts-onderzoeker cochleaire implantaten m/v

OIO/Arts-onderzoeker cochleaire implantaten m/v

Geplaatst Deadline Locatie
19 feb 19 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De onderzoeksgroep Cochleaire Implantaten (KNO) wil de kwaliteit van horen van patiënten met een cochleair implantaat verbeteren. Zet jij je in om met ons een nieuwe strategie voor luidheidscodering te ontwikkelen?

Functieomschrijving

Als onderzoeker in opleiding of arts-onderzoeker op de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde manage je je eigen (deel)onderzoek naar een nieuwe luidheidscoderingsstrategie voor cochleaire implantaten. Zo hou je je onder andere bezig met de analyse van de nieuwe strategie. Dit doe je door gebruik van een computermodel van de menselijke cochlea, én met behulp van patiënten met een cochleair implantaat. De vrijwilligers die hiervoor nodig zijn, werf en screen je zelf. Ook de data-analyse verricht je zelfstandig. Het eerste half jaar word je hierbij op weg geholpen door een arts-onderzoeker die al bekend is met dit type onderzoek. Daarna werk je zelfstandig, onder begeleiding van je copromotor en promotor.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt een masterdiploma in de Geneeskunde, Technische Geneeskunde, Biomedical Engineering of een gerelateerde richting. Geluid en het vermogen te horen hebben je interesse, evenals het vakgebied KNO. Bovendien heb je aantoonbaar affiniteit met translationeel onderzoek en -bij voorkeur- ervaring met Matlab/programmeren. Je bent ambitieus, kunt uitstekend zelfstandig werken en gaat prima om met je teamgenoten. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van de opleiding.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Bij een aanstelling als onderzoeker in opleiding (OIO) ter vervaardiging van een proefschrift bedraagt je salaris maximaal € 2.279,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 2.919,- in het laatste jaar bij een fulltime functie (schaal OIO, CAO UMC). De aanstelling is voor de duur van de opleiding.
Bij een aanstelling als arts-onderzoeker ter vervaardiging van een proefschrift is het salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt minimaal € 2.919,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 10, CAO UMC). De aanstelling is voor de duur van de opleiding. 

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. 

Werkgever

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. 

Afdeling

De onderzoeksgroep Cochleaire implantaten maakt deel uit van de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde. Het doel van de onderzoeksgroep is om de resultaten van fundamenteel onderzoek (bijvoorbeeld computational modeling en electrofysiologie in dierexperimenteel onderzoek) te vertalen naar klinisch toepasbare methoden en technieken (zoals spraakcoderingsstrategieën of electrode designs). Deze nieuwe technieken worden daarop geëvalueerd in klinische trials. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • C.18.AP.MP.03

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you