Projectdirecteur bedrijfsvoering VO

Projectdirecteur bedrijfsvoering VO

Geplaatst Deadline Locatie
12 dec 21 dec Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Projectdirecteur Bedrijfsvoering, Stichting Agnieten College/De Boog voor de Landstede Groep

Functieomschrijving

Binnen de onderwijseenheden is de omslag gemaakt van duaal leiderschap (twee directeuren per eenheid) naar eindverantwoordelijk leiderschap (één eindverantwoordelijk directeur). Dit maakt dat er op stichtings- en eenheidsniveau behoefte ontstaat aan ondersteuning op het brede terrein van bedrijfsvoering. Hierbij wordt ook de verbinding gemaakt met de (volop in ontwikkeling zijnde) service organisatie van Landstede Groep.

De opdracht
Tussen nu en augustus 2020 de bedrijfsvoering binnen de stichting zó professionaliseren dat de onderwijseenheden na die tijd volledig kunnen worden aangestuurd door de eindverantwoordelijke directeuren. De eindverantwoordelijke directeuren concentreren zich in die periode vooral op het onderwijskundig leiderschap en de onderwijskwaliteit. De drie eindverantwoordelijke directeuren en de projectdirecteur bedrijfsvoering sturen samen de stichting aan en werken toe naar een soepel draaiende organisatie, die uiterlijk augustus 2020 moet zijn gerealiseerd.

Specificaties

Landstede Groep

Functie-eisen

Wat moet je hiervoor in huis hebben?

  • Passie voor het Onderwijs!
  • Veel expertise op het gebied van ondersteunende processen in het onderwijs;
  • Kennis van financiële processen in een grote onderwijsorganisatie (inclusief derde geldstromen en subsidietrajecten);
  • Ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Je moet een teamplayer zijn, die met de directeur de verantwoordelijkheid voor de eenheid durft te nemen en daarbij rekening houdt met centrale kaders.

Arbeidsvoorwaarden

Goede Arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Landstede Groep

Stichting Agnieten College/De Boog heeft een vacature voor een zelfstandige (project)directeur-bedrijfsvoering die de bedrijfsprocessen optimaliseert en zichzelf in 2 jaar overbodig maakt. De stichting biedt breed voortgezet onderwijs: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium onderwijs. Je werkt voor een drietal onderwijseenheden voor voortgezet onderwijs. De onderwijseenheden zijn: Carolus Clusius College Zwolle met nevenvestiging Agnieten College Wezep, Meander College Zwolle met nevenvestiging Agnieten College Nieuwleusen en Talentstad met PRO De Boog Zwolle met nevenvestiging Agnieten College Zwartsluis.

Stichting Agnieten College/De Boog valt onder Landstede Groep. Landstede Groep bestaat uit vijf onderwijsstichtingen die elk een of meer scholen voor voortgezet onderwijs (vo) en/of middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie onder zich hebben. De missie, waarden en denklijnen zijn voor alle scholen een gedeeld uitgangspunt. Iedere school kent een eigen lokale verankering en daarmee eigen beleid, een eigen naam en een eigen profiel.

https://www.landstedegroep.nl/

Specificaties

  • Beleid- en staf; Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • AT 180803

Werkgever

Locatie

Rechterland 1, 8024 AH, Zwolle

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou