Arts-onderzoeker/Promovendus acute geneeskunde

Arts-onderzoeker/Promovendus acute geneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 21 dec Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 dec 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Arts-onderzoeker/Promovendus acute geneeskunde voor het Máxima Medisch Centrum (MMC). Ben jij de ambitieuze basisarts of arts-onderzoeker die het onderzoek naar telemonitoring binnen de acute keten naar een hoger niveau wil tillen?

Functieomschrijving

Als arts-onderzoeker verricht je onderzoek naar telemonitoring in de acute keten met als doel om hierop te promoveren.

Je werkzaamheden als Arts-onderzoeker/Promovendus acute geneeskunde
Telemonitoring stelt ons in staat om op afstand toezicht te houden op patiënten die niet op dezelfde locatie zijn als de zorgverlener. Onlangs heeft een pilotstudie naar telemonitoring plaatsgevonden in samenwerking met Philips en de Technische Universiteit Eindhoven. De analyses van deze pilotstudie worden momenteel verwerkt. We streven ernaar om als vervolg hierop een prospectieve studie op te zetten.

Jij krijgt als onze nieuwe promovendus alle ruimte om eigen projecten (met eigen aanpak) uit te zetten in dit vakgebied. Aan jou de uitdagende taak om met andere ideeën te komen die kunnen bijdragen aan het onderzoek naar telemonitoring!

Om jouw functie binnen MMC nog afwisselender te maken, werk je daarnaast 20 uur per week binnen het escalatieteam, waar je met name te maken krijgt met patiënten die een chirurgische ingreep hebben ondergaan. Het escalatieteam is werkzaam op locatie Eindhoven en bestaat uit basisartsen en gespecialiseerd verpleegkundigen. In Eindhoven vindt alleen electieve zorg plaats. Het escalatieteam is tijdens de avond- en nachturen van maandag t/m zaterdag aanwezig voor acute zorg. Indien er geen (acute) situaties ontstaan tijdens de dienst, kun je je tijd gebruiken voor jouw onderzoek.

Als arts-onderzoeker kun je, net als AIOS, participeren in alle theoretische en praktische onderwijsactiviteiten van de interne geneeskunde.

Specificaties

Máxima MC (MMC)

Functie-eisen

  • Je basisarts (of arts-onderzoeker) bent met ambitie op onderzoeksgebied; jouw doel is om je onderzoek tot een proefschrift af te ronden.
  • Je affiniteit hebt met acute interne geneeskunde.
  • Je daarnaast belangstelling hebt voor het klinische werk (van de interne geneeskunde).
  • Je de verbinding weet op te zoeken en graag een coördinerende rol hebt (niet alleen binnen het onderzoek zelf, maar ook in netwerken en alle overige werkzaamheden die op jouw bordje liggen).
  • Je de ambitie hebt om het onderzoek naar telemonitoring naar een volgend niveau te brengen.
  • Je je bewust bent van jouw capaciteiten en je je eigen grenzen weet te bewaken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Waarom kies je voor MMC?

  • Wij zijn een STZ-ziekenhuis (met locaties in Veldhoven en Eindhoven) met meerdere topklinische functies. Onze ruim 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, leveren iedere dag weer hoogwaardige en vernieuwende zorg.
  • Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.
  • We werken steeds meer vanuit waardegedreven zorg, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
  • Als opleidingsziekenhuis bieden wij diverse (vervolg)opleidingen aan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
  • Wij bieden een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Aanstelling geschiedt voor maximaal vier jaar. Wij denken graag met je mee over een verdere carrière. Bij goed functioneren heb je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats.
  • Wij bieden het beste van twee werelden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving.

Lees meer over MMC

Werkgever

Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum heeft een afdeling Spoedeisende Hulp met ongeveer 30.000 patiëntbezoeken per jaar, waarvan ongeveer 4.000 patiëntbezoeken voor de interne geneeskunde. Zowel door de SEH-artsen als binnen de interne geneeskunde wordt onderzoek verricht naar actuele problematiek op het gebied van de acute geneeskunde.

http://www.mmc.nl

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • SP 29543

Werkgever

Locatie

Dominee Theodor Fliednerstraat 1, 5631 BM, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you