All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over Medisch Centrum Kinderwens

Over Medisch Centrum Kinderwens

MC Kinderwens is in Nederland de enige IVF-vergunninghoudende instelling die niet in een ziekenhuissetting opereert. In de kliniek werken 40 enthousiaste professionals; administratieve medewerkers, verpleegkundigen, artsen, analisten, gynaecologen, embryologen en medisch maatschappelijk werk. De kliniek voert alle type fertiliteitsbehandelingen uit en beschikt over drie donorbanken, voor zaadcellen, eicellen en embryo’s. 

Medisch Centrum Kinderwens ziet het als haar opgave om: Een individuele begeleiding te bieden gekenmerkt door het inleven in de problematiek van haar cliënten. Bieden van persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en zorg en een flexibele opstelling; dit alles met aandacht voor innovatieve ontwikkelingen. Een omgeving te bieden die recht doet aan onze opvatting dat paren / vrouwen met een vruchtbaarheidsstoornis geen patiënten maar cliënten zijn. Bereikbaar en aanspreekbaar te zijn voor cliënten en verwijzers in de meest ruime zin. Gezien te worden als gerenommeerd centrum voor Voortplantingsproblematiek. Topkwaliteit te leveren in de geboden medische zorg. De inspiratie en deskundigheid van haar medewerkers optimaal te houden. Kleinschalig te opereren en breed aanwezig te zijn. Kostenbewust en resultaatgericht te werk te gaan. Cliënt Controlled Care te leveren.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Medisch Centrum Kinderwens