Business controller (2 Fte)

Business controller (2 Fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 dec 8 jan Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de business controller die stevig in haar/zijn schoenen staat en mee kan helpen de afdeling Financiën verder vorm te geven? Solliciteer bij NWO!

Functieomschrijving

Ter versterking van het team Business control zoekt NWO vanaf medio januari 2018:

 2 business controllers (m/v) (32-38 uur)

die behalve een flinke dosis hands-on mentaliteit ook een aansprekende persoonlijkheid meebrengen. Als business controller bij NWO ben je sparringpartner van domeindirecties of stafafdelingen. Vanuit een onafhankelijke rol adviseer je en ondersteun je het management van NWO bij de uitvoering van de planning- en controlcyclus, de sturing en beheersing van risico's en de toepassing van de NWO financiële kaderstelling. Je vormt administratieve gegevens om tot managementinformatie die bruikbaar is bij de besturing en beheersing van het organisatieonderdeel. Je doet verbetervoorstellen voor de effectiviteit of efficiency van ingezette middelen, beschikbare middelen, processen en beleidsvoorstellen. Je hebt een toetsende rol en bewaakt de toepassing van de financiële beleidskaders en signaleert en adviseert over risico's. Je stelt meerjarenanalyses en -prognoses op.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

zowel inhoudelijk als qua persoon een sterk profiel. Herken je jezelf in onderstaand profiel qua achtergrond en ervaring, maar ook qua persoonlijkheid? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om op diverse niveaus te communiceren;
  • je bent energiek en zoekt de verbinding met je collega's en in de totale organisatie;
  • je bent klantgericht en weet als sparringpartner te overtuigen;
  • je bent gericht op samenwerking om de kwaliteit van de afdeling voortdurend te verbeteren;
  • je bent analytisch, uitdrukkingsvaardig en omgevingsbewust; 
  • je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding op financieel gebied, zoals economie;
  • je hebt ervaring met business control;
  • je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en organisatieprocessen;
  • je hebt kennis van excel, financieel-administratieve systemen, -processen en accountancy regels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een aanstelling voor een jaar bij NWO. Salariëring op basis van schaal 10/11 van de cao-onderzoeksinstellingen, afhankelijk van opleiding en ervaring, van €2.620,- tot maximaal €4.848,- bruto per maand, bij een volledige werkweek (38 uur) en verder een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ongeveer 42 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur. Bovendien kennen we uitstekende mogelijkheden tot opleiding en training.

 

 

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Met een budget van ruim 800 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen. Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken. Op basis van adviezen van onafhankelijke wetenschappers uit binnen- en buitenland selecteert NWO de beste onderzoeksvoorstellen. NWO stimuleert nationale en internationale samenwerking, beheert en financiert 8 nationale onderzoeksinstituten, investeert in grote onderzoeksfaciliteiten en bevordert het gebruik van onderzoeksresultaten. 

De afdeling Financiën werkt vanuit een gecentraliseerde stafafdeling. Deze centrale afdeling verzorgt de financiële diensten aan de NWO-gebieden en stafafdelingen. De afdeling Financiën wordt gekenmerkt door een hoge dynamiek, de medewerkers werken hard aan verbeteringen van de financiële processen en de overall dienstverlening aan de gebieden/stafafdelingen. Direct onder leiding van het hoofd Financiën werken de (concern) controllers en (financieel) beleidsadviseurs. Daarnaast zijn er twee teams met hun eigen aandachtsgebied: Business control en Financiële administratie.

http://www.nwo.nl

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • 3052

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou