Regieorgaan SIA zoekt een programmamanager ‘Vitaliteit & Gezondheid’ m/v

Regieorgaan SIA zoekt een programmamanager ‘Vitaliteit & Gezondheid’ m/v

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 4 mrt Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In jouw rol als programmamanager ben je een communicatief sterke procesregisseur. Je neemt zelf het initiatief om voor Regieorgaan SIA relevante netwerken van bedrijven, instellingen en onderzoekers op te bouwen en te onderhouden in het domein Vitaliteit & Gezondheid. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coördinatie van een strategisch kader en plan van aanpak om praktijkgericht onderzoek in dit thema verder te stimuleren. Je ontwikkelt en coördineert subsidieprogramma's, veelal in samenwerking met andere financiers (bijvoorbeeld andere NWO-onderdelen zoals ZonMw, topsectoren en gezondheidsfondsen). Daarnaast draag je als lid van het team bij aan de voorlichting, acquisitie, monitoring en evaluatie van projecten op het terrein van Vitaliteit & Gezondheid.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het onderhouden van strategische netwerken in het thema Vitaliteit en Gezondheid.
    * Met de topsectoren, met name de topsector Life Sciences & Health (Health~Holland)
    * Met de Vereniging Hogescholen
    * Met andere domeinen binnen NWO (o.a. ZonMw)
    * Met andere potentiële financiers van onderzoek, bijv. gezondheidsfondsen
  • Het ontwikkelen van een strategisch kader en plan van aanpak voor het stimuleren van praktijkgericht onderzoek op het domein Vitaliteit & Gezondheid, in afstemming met de hierboven genoemde strategische partners.
  • Het signaleren van kansen en ontwikkelen van nieuwe proposities op het thema Vitaliteit en Gezondheid.
  • Het voorbereiden van nieuwe programma’s, vaak in samenwerking met andere financiers (bijvoorbeeld met de topsector en/of in het kader van de Nationale Wetenschapsagenda).
  • Het fungeren als aanspreekpunt voor de lectorenplatforms op dit thema.
  • Voorlichting, acquisitie, monitoring en evaluatie van projecten op het terrein van Vitaliteit & Gezondheid.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • Een afgeronde WO-opleiding.
  • Meerdere jaren werkervaring.
  • Goede kennis van en een netwerk in het thema Vitaliteit & Gezondheid.
  • Kennis van en ervaring met beleidsontwikkeling, specifiek wetenschaps-, innovatie- en/of onderwijsbeleid.
  • Gevoel voor politiek/bestuurlijke processen.
  • Ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoeksprogramma’s.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een mooie functie in een dynamische werkomgeving met een ambitieus team
  • De kans om samen te werken in een enthousiast team professionals, binnen de grotere en inspirerende wereld van NWO. Een ambitieuze werkomgeving met alle kansen en faciliteiten jezelf snel te ontwikkelen.
  • Veel ruimte en vrijheid om initiatieven te ontwikkelen en je werk in te richten op jouw manier. Ook wat betreft je persoonlijke balans van werken/leven.
  • De omvang van de aanstelling is minimaal 32 uur en maximaal 38 uur per week voor een periode van één jaar waarna verlenging mogelijk is bij goed functioneren. Werktijden zijn in overleg te bepalen en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en kan oplopen van € 3.525  (salarisgroep 11) tot maximaal € 5.512 (salarisgroep 12) bruto per maand, bij een 38-urige werkweek. Dit is exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. (CAO-OI)
  • Een prettige werkplek in Utrecht. De locatie is uitstekend te bereiken, zowel per openbaar vervoer als per auto en beschikt over uitstekende (gratis) parkeerfaciliteiten.

 

Werkgever

temp_144302

Iedere dag werken hogescholen en de praktijk nauw samen in onderzoek. Onderzoek met als doel het verbeteren van de beroepspraktijk, de maatschappij en het hoger beroepsonderwijs. Een belangrijk kenmerk van dit praktijkgerichte onderzoek is dat het een oplossing wil vinden voor een uitdaging waar mensen in de praktijk tegenaan lopen. Het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA (hierna Regieorgaan SIA) zet zich in voor meer en nog beter praktijkgericht onderzoek van hogescholen.

Om onze ambities met betrekking tot het onderzoek van hogescholen te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste en ondernemende

PROGRAMMAMANAGER VITALITEIT & GEZONDHEID 0,8-1,0 FTE

Over Regieorgaan SIA

Het regieorgaan is onderdeel van NWO en is gevestigd op de locatie in Utrecht. Je komt te werken in een team van ruim 25 enthousiaste en gedreven collega’s. Samen bouwen we netwerken, zoeken we partners en ontwikkelen en voeren we programma’s uit die inspelen op maatschappelijke en economische uitdagingen. Ook bieden we een podium aan de resultaten van praktijkgericht onderzoek. Als netwerkorganisatie werken we nauw samen met andere onderdelen van NWO en organisaties als de Vereniging Hogescholen, TNO en de Kamer van Koophandel. Ons budget is circa 30 miljoen euro.

Voor de uitbreiding van het team van programmamanagers zijn wij op zoek naar een programmamanager voor het thema Vitaliteit & Gezondheid.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Landbouw
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • 3090

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you