All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over Netmarketing

Over Netmarketing

Netmarketing is het toonaangevend onderzoeksbureau op het gebied van user experience onderzoek en onderzoek naar gebruikersgedrag online. In de markt hebben we de naam hoge kwaliteit te leveren. Een top-consultancy voor top-500 bedrijven. Netmarketing onderzoekt sites, mobiele applicaties, iPad en intranetten. Daarbinnen onderzoeken wij het gedrag van gebruikers en adviseren wij voor verbetering. Onze klanten krijgen daardoor meer klanten, meer omzet en meer rendement op hun website of mobiele applicatie (bijv. iPhone, iPad).

We zijn innovatief en leidend, ondermeer omdat we als eerste in Nederland eye tracking en emotiemeting in hebben gezet en daarmee de meeste ervaring hebben. Daarnaast hebben we innovatieve onderzoeksmethoden voor het meten van emotie en het optimaliseren van websitestructuren.
Onze bedrijfscultuur is informeel, resultaatgedreven, met passie voor mensen, kwaliteit, ambitie en professioneel.

Netmarketing is een onafhankelijke pure player met focus op gebruikersgedrag en marketing. Ons bedrijf is gevestigd te Rotterdam, klanten bevinden zich in geheel Nederland met de nadruk op de Randstad.

Binnen Netmarketing UX werk je voor professionele gerenommeerde klanten. Bijv. ANWB, CZ, Hema, KPN, NS, Radio 538, O’moda, The Sting Modes, VGZ, Univé en Wereld Natuur Fonds.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Netmarketing