Formulatie Nutritionist

Formulatie Nutritionist

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 20 jun Olen - België

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Nukamel - Formulatie Nutritionist

Functieomschrijving

Voor een nieuwe functie binnen Nukamel zijn we op zoek naar iemand die beschikt over een bachelor- of masterdiploma op het gebied van bijvoorbeeld dierwetenschappen en enkele jaren werkervaring heeft als Nutritionist. Op basis van je ervaring ben je in staat om deze functie binnen Nukamel op te gaan zetten. Met jouw analytische vaardigheden en innovatieve manier van denken werk je aan de formulatie en optimalisatie van de producten voor onze 2 productielocaties. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken, zonder veel te hoeven reizen. Je standplaats is Weert. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een interessante functie voor jou: Formulatie Nutritionist

Wat ga je doen als Nutritionist?

Binnen Nukamel ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen, beheren en verbeteren van de recepturen van onze nutritionele oplossingen voor jonge landbouwhuisdieren. Je zorgt ervoor dat de verschillende eisen en randvoorwaarden op een adequate manier vertaald worden zodat de ideale receptuur in de productie-omgeving terecht komt. Je vervult een centrale rol in het samenspel tussen Productmanagement, Productie, Inkoop, Supply Chain en QC.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij:

  • Je vertaalt de eisen die door Productmanagement, Productie en Sales worden gesteld naar de recepturen. Je houdt hierbij rekening met veranderingen in beschikbaarheid, samenstelling en prijs van grondstoffen
  • Je bent verantwoordelijk voor de kostprijsbewaking, het beheer en de optimalisatie van de recepturen
  • Je bent actief betrokken bij het beoordelen en evalueren van mogelijkheden omtrent nieuwe grondstoffen
  • Binnen het inkoopoverleg benut je je nutritionele en economische expertise ter ondersteuning van de inkopers.

Specificaties

Nukamel

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

Je bent deskundig op jouw vakgebied en hebt een passie voor diervoeding. Je bent zelfstandig, hebt een hands-on mentaliteit en bent analytisch ingesteld. Je communiceert makkelijk en werkt graag samen met anderen. 
Verder beschik je over:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding in een relevante richting (bv. dierwetenschappen, agro- en biotechnologie, biowetenschappen, voedings- en dieetleer)
  • Relevante werkervaring als nutritionist
  • Ervaring in een productieomgeving is een pré
  • Talenkennis: je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift
  • Computerkennis: Officepakket, Bestmix.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Bij Nukamel geloven wij in de volgende kernwaarden: groeien, ondernemen, samenwerken en genieten. Omdat we met een klein, maar ervaren team werken, en jij de enige Nutritionist binnen Nukamel bent, krijg je de kans om zelfstandig invulling te geven aan je functie en krijg je veel verantwoordelijkheid.

Verder bieden we:

  • Een uitdagende job in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Standplaats Weert, Nederland
  • Een verloningspakket dat past bij je opleiding en ervaring
  • Na een geslaagde inloopperiode mogelijkheid tot contract van onbepaalde duur.

Werkgever

NUKAMEL

NUKAMEL is een Belgisch-Nederlands bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling van nutritionele oplossingen voor jonge (zoog)dieren gebaseerd op zuivelgrondstoffen. Nukamel heeft een stevige en centrale basis met globale scope door zijn productielocaties in België en Nederland. Bovendien is Nukamel in meer dan 55 landen vertegenwoordigd. Het hele team ondersteunt een divers en uitgebreid klantenbestand waaronder vele van de top 20 mengvoederbedrijven ter wereld en dit op een unieke, gepassioneerde en persoonlijke wijze. 

Door gebruik te maken van eigen R&D faciliteiten en via samenwerkingen met universiteiten en onderzoeksinstellingen wereldwijd, draagt Nukamel op continue basis innovatieve oplossingen aan. Deze zijn steeds toegespitst op de voersystemen van hoogproductieve en gezonde productiedieren zoals kalveren, biggen, (geiten)lammeren, kuikens of gezelschapsdieren. Onze nutritionele knowhow wordt gereflecteerd in een drie-ledig productengamma – oplosbare (kalver)melken, biggeningrediënten en nutrionele emulgatoren – met een sterke verankering in de verschillende markten door middel van welbekende en sterke merken als Nukamel, Fokkamel, Nukamix en Volamel Extra.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw; Natuurwetenschappen; Techniek; Voeding
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT Nutritionist

Locatie

Hoogbuul 41, B-2250, Olen - België

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou