Project Coördinator Install ASML EUV Factory

Project Coördinator Install ASML EUV Factory

Geplaatst Deadline Locatie
5 sep 2 nov Veldhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word internationaal projectcoördinator bij ASML EUV!

Functieomschrijving

Het ORMIT & ASML EUV Install Traineeship
Je gaat als internationaal projectcoördinator aan de slag in de snelgroeiende en zeer innovatieve businesslijn van ASML: de EUV Factory. Met de revolutionaire techniek van Extreem Ultraviolet Licht worden hier de nieuwste generatie chipmachines gemaakt.

De complexe EUV-machines worden in Veldhoven gemaakt, voor transport geassembleerd en bij de klant opgebouwd. Dit laatste is een gecompliceerd proces waarin jouw verbindend en coördinerend vermogen het verschil zal maken.

Je leert eerst on the job de achterliggende techniek van de EUV-machine kennen en wordt vervolgens al snel verantwoordelijk voor de coördinatie van een (technisch) installatieproject waarin onderdelen van de EUV-machine bij internationale klanten worden geïnstalleerd. Je handelt snel en adequaat bij escalaties die plaatsvinden in jouw verantwoordelijkheidsgebied en probeert een optimale samenwerking te bewerkstelligen. Het is aan jou om mensen en processen bij elkaar te brengen. Praktisch betekent dit ook dat je veel zult reizen voor je werk, de voorspelbaarheid hiervan is echter laag. Verwachting is dat je steeds drie weken in Veldhoven bent en vervolgens drie weken een installatie coördineert in het buitenland (Verenigde Staten, Korea, Taiwan).

Dit is jouw kans om internationaal als projectcoördinator te werken bij een absolute wereldtopspeler in techniek en een bijdrage te leveren aan de succesvolle implementatie van de nieuwste en meest innovatieve generatie chipmachines.

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling
ORMIT is al 25 jaar specialist in traineeships en door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van toptalent in combinatie met de uitdagingen in jouw opdrachten, maak je een razendsnelle ontwikkeling door als projectleider bij ASML. We doen dit onder andere door:

  • Een inhoudelijke springplank bij ASML te zijn.
  • Een intensief tweejarig trainingsprogramma gericht op leiderschapskwaliteiten en innovatief projectmanagement.
  • Een Persoonlijke Talent Development Manager als klankbord van jouw ontwikkeling.
  • Intervisiebijeenkomsten om te leren van en met elkaar. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
  • De ORMIT Experience: Werken bij een Great Place To Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

Specificaties

Ormit

Functie-eisen

Ben jij ambitieus en bevlogen?

  • Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten. Wij zijn op zoek naar gedreven mensen die de ambitie hebben om bij te dragen aan groei en ambities van ASML.
  • Je wilt investeren in jezelf en je staat graag met je voeten in de klei. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, mens- en resultaatgerichtheid, snel van conceptueel denken naar doen, flexibiliteit en leervermogen.
  • Je staat open voor onregelmatige werktijden op de internationale locaties.

Arbeidsvoorwaarden

ORMIT biedt goede arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

ORMIT

ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en verbinden van dit toptalent dat de potentie heeft om het perspectief van uw organisatie te veranderen. Jonge en slagvaardige mensen die de uitdagingen van deze tijd begrijpen, bewust koersen op de gestelde doelen en prioriteiten stellen. Uniek talent dat het beste uit zichzelf en anderen weet te halen. Deze toptalenten doorlopen het ORMIT-traineeship waarin zij gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontwikkelen zij hun unieke talenten en leveren direct resultaat aan uw organisatie.

https://ltpx.nl/9DV8gXt

Afdeling

ASML

ASML is de drijvende kracht als gaat om baanbrekende technologie. 80% van de apparatuur die dagelijks gebruikt wordt zou zonder ASML niet bestaan. Deze machines worden wereldwijd opgebouwd en kennen een complex installatieproces. Ben jij de talentvolle high potential die dit proces volledig kan coördineren? En werk je het liefst internationaal?

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Marketing en communicatie; IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT ASML EUV

Locatie

De Run 6501, 5504 DR, Veldhoven

Bekijk op Google Maps

Interessant voor jou